Bunuri gata de functionare

Definitie bunuri gata de functionare

bunurile sunt considerate ca fiind gata de functionare de indata ce procesul normal de functionare poate sa inceapa sau a inceput - daca se cere, dupa ce au fost supuse cu succes unei testari functionale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bunuri gata de functionare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul bunuri gata de functionare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la bunuri gata de functionare. Definitiile termenilor despre bunuri gata de functionare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bunuri gata de functionare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bunuri gata de functionare.