Bunuri generice

Definitie Bunuri generice

Sinonime - bunuri de gen, bunuri determinate genericAcele bunuri necesare persoanelor care sunt privite prin prisma caracterelor comune ale intregii lor categorii si care se individualizeaza ulterior prin numarare, masurare, cantarire. Spre exemplu, banii, combustibilul, alimentele etc.Opus - Bunuri certe

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bunuri generice? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bunuri generice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bunuri generice. Definitiile termenilor despre Bunuri generice cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bunuri generice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bunuri generice.