Bunuri indivizibile

Definitie Bunuri indivizibile

Acele bunuri care nu pot fi impartite fara ca sa-si schimbe destinatia economica anterioara (spre exemplu, o haina, o masina, un animal viu).Opus - Bunuri divizibile

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bunuri indivizibile? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bunuri indivizibile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bunuri indivizibile. Definitiile termenilor despre Bunuri indivizibile cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bunuri indivizibile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bunuri indivizibile.