BARBATUL ANULUI 2006

BUCURESTI - 11 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

De zece luni, Men’s Health dezvaluie cititorilor sai in fiecare numar secretele unei vieti echilibrate si animate la maximum. A inventat sute de programe de fitness si nutritie, a descoperit zeci de cai de combatere a bolilor, a oferit consultanta gratuita in „cabinetele“ virtuale ale specialistilor MH si a scos in evidenta noile tendinte in: moda, sport, gadget-uri. Nu am fost indiferenti la sugestiile cititorilor nostri si ne-am adaptat stilul cind a fost cazul, dupa cum am venit si in intimpinarea acestora cu noi provocari.

BARBATUL ANULUI 2006


Dupa toate acestea, a sosit momentul ca Men’s Health sa caute „Barbatii Anului 2006“ in România. Cei care se simt impliniti, activi, cu un tonus fizic foarte bun (a nu se intelege culturisti), sanatosi la minte si la trup, doar acestia vor avea extraordinara sansa de a poza pentru coperta si editorialele de moda Men’s Health. Iar sansa cea mare este includerea lor in reteaua Men’s Health International, cu 40 de editii.

Candidatii se pot inscrie in competitie:

completind talonul din revista si trimitindu-l prin posta, la adresa redactiei: (Str. Ion Cimpineanu, nr. 11, sector 1, Bucuresti) specificind pe plic: „pentru concursul Barbatul MH“, pana la data de 01.02.2006

completind talonul virtual din: www.menshealth.ro (http://www.menshealth.ro/barbatulmh).

Inscrierea va include in mod obligatoriu:
- o fotografie recenta a candidatului (inscrierile care nu vor fi insotite de fotografia candidatului nu vor fi luate in considerare)
- datele in clar pe talonul de inscriere

Regulamentul concursului:
- se poate inscrie orice barbat cu virsta cuprinsa intre 25-45 ani
- nu exista limita de inaltime sau greutate, ci doar ideea de dezvoltare armonioasa a corpului
- nu pot participa persoane care sufera de dizabilitati fizice sau psihice
Prima faza a preselectiei se va desfasura in perioada 02.02 - 15.02.2006. Selectia finala cu prezenta celor ramasi in concurs: 07.03.2006 si publicarea pozelor celor alesi in reteau MH Internationali. Publicarea primului model ales pe coperta Men's Health: 23.03.2006.

Despre Burda Romania srl

Burda Romania este o companie germana ce publica in prezent 11 titluri periodice printre care liderii de piata sunt IOANA, COOL GIRL si MEN'S HEALTH.
Adina Gheorghe
Brand Manager
Men's Health
www.menshealth.ro
BURDA ROMANIA
www.burda.ro
Tel.: 312.26.15 / Fax: 311.35.87
Adresa: Ion Campineanu nr. 11,
Sector 1, Bucuresti
adina.gheorghe@burda.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania-srl/barbatul-anului-2006