Burda Romania preia Casa Lux

BUCURESTI - 17 august 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Burda Romania a devenit noul proprietar al companiei Casa Lux

Concernul german de presa Burda a preluat Casa Lux, prestigioasa editura romaneasca de reviste. Un contract in acest sens a fost semnat la sfarsitul saptamanii, iar Burda isi va intra efectiv in drepturi la sfarsitul acestui an.

Doamna Mariana Braescu, proprietar si Presedinte Director General al companiei Casa Lux: “Rational, acesta este un pas responsabil care urmeaza proiectul initial, si anume sa asigur revistelor mele perspectiva si stabilitate prin inserarea lor intr-o companie internationala atat de serioasa. Cu toate acestea, din puncte de vedere sentimental, pentru mine a fost o decizie foarte grea. Casa Lux este viata mea, este inima mea. Rasplatita cu dragostea cititorilor si colaboratorilor mei, numele Doamna Casa Lux imi ramane drept cea mai pretioasa medalie.”

Domnul Michael Schroeder, Director General Burda Romania: “Cred ca aceste doua companii se potrivesc perfect, sunt ambele companii de familie. De asemenea revistele noastre se completeaza reciproc. Sunt foarte onorat sa continui munca excelenta pe care Doamna Mariana Braescu, impreuna cu echipa de la Casa Lux, au facut-o in toti acesti ani.”

Aceasta preluare va consolida pozitia Burda pe piata romaneasca si ii va permite sa ii ajunga din urma pe ceilalti mari competitori.

Prezenta Doamnei Mariana Braescu in companie si consilierea de catre aceasta a noilor proprietari va asigura o tranzitie lipsita de probleme. Ca director fondator, numele Doamnei Mariana Braescu va fi mentionat in mod adecvat pe coperta fiecarei reviste.

Pentru ambii parteneri, Casa Lux si Burda, aceasta decizie este una de succes.

Despre Burda Romania srl

Burda Romania este o companie germana ce publica in prezent 11 titluri periodice printre care liderii de piata IOANA si COOL GIRL.
Simona Tanase
PR Manager
Burda Romania
021-312 26 15
simona.tanase@burda.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania-srl/burda-romania-preia-casa-lux