Men's Health incheie concursul "Da Jos Burta"

BUCURESTI - 11 iulie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vineri, 15 iulie 2005 va avea loc conferinta de presa prilejuita de incheierea primului program profesionist de antrenament pentru barbati "Da Jos Burta". Reprezentantii mass-media sunt asteptati l;a Welness Club, la ora 17.00, pentru a afla care dintre cei 6 finalisti a reusit sa dea jos burta si sa plece acasa cu marele premiu! Premiul consta intr-o vacanta in Grecia plus realizarea unui pictorial in revista Men's Health.


Cu sprijinul partenerilor sai: WellnessClub by Elmec, Technogym prin Elmec Romania SRL - distribuitorul autorizat, DORNA, ReductoStart, Sapte Seri, Best Chef Restaurant, Aly Crys Med, Medica Group producator si distribuitor produse naturiste Pro-Natura si a colaboratorilor sai: Patricia Cihodaru – psiholog si Dr. Serban Damian, Men’s Health a dezvoltat pentru prima oara in Romania primul program profesionist de antrenament pentru barbati consiliat de o revista.

Cei sase concurenti, alesi de membri juriului prin tragere la sorti ce s-au intergrat perfect acestui program sunt:

1. Romeo Voicu – Bucuresti, 28 ani
2. Valentin Craciunescu – Bucuresti, 27 ani
3. Radu Stoica – Bucuresti, 37 ani
4. Iani Adrian Spiratos – Bucuresti, 37 ani
5. Viorel Popa – Bucuresti, 34 ani
6. Paul Patrascu – Timisoara, 30 ani

Intreg programul de antrenament s-a desfasurat in cadrul WellnessClub cel mai modern si mai nou centru de fitness din Romania.
Pe toata perioada antrenamentului cei sase concurenti au fost indeaproape urmariti de membri juriului concursului “Da jos burta!”:

Razvan Spiridon – redactor-sef Men’s Health
Norris Mageanu – Director de Marketing Elmec Romania
Dimitrios Sabalis – WellnessClub Management Department
Laurentiu Gioroc – Water Category Manager – Coca-Cola HBC Romania
Dr. Serban Damian – colaborator al revistei Men’s Health, medic la clinica „Corpores Medical“ si instructor de fitness si culturism
Dr. Marius Preda – medic specialist in nutritie si boli metabolice (Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic Militar Central Bucuresti), partener al programului ReductoStart

Multi reprezentanti ai presei s-au alaturat celor sase finalisti si au lucrat impreuna cu acestia pe durata concursului.

In timpul concursului s-au consumat peste 400 litri de apa Dorna, apa minerala natural carbonatata care provine din renumitele izvoare din Vatra Dornei si care a asigurat participantilor hidratarea necesara precum si aportul de minerale atat de necesar, mai ales intr-o asemenea perioada.
Pentru cresterea performantelor fizice si pentru o mai buna adaptare la stresul competitional concurentii au fost sustinuti cu suplimente nutritionale 100% naturale, Pro-Natura.

Conferinta de presa ce va anunta sfarsitul concursului “Da jos burta!” se va desfasura vineri 15 iulie de la orele 17:00.
Cu totii vom petrece o dupa-amiaza intr-o atmosfera relaxanta in cadrul WellnessClub (de la Plaza Romania). Bunatatile ce vor fi servite la eveniment sunt pregatite de BEST CHEF Restaurant.

Cei sase finalisti ai concursului “DA JOS BURTA!” s-au integrat in acest fel in “familia” Men’s Health si vor participa in perioada 22 iulie – 14 august la actiunile pe care revista Men’s Health le va organiza pe litoral in statiunea Jupiter.

Doar unul dintre ei, insa, va fi marele castigator al concursului “Da jos burta!”. El va pleca intr-o excursie in Egipt oferita de Men’s Health si DAL TRAVEL in luna septembrie si va avea ocazia sa realizeze un pictorial pentru sectiunea de stil a revistei Men’s Health – “MH Stil”.

Va asteptam, asadar, vineri 15 iulie, la WelnessClub in Plaza Romania, sa aflam impreuna Marele Castigator al concursului “Da jos burta!”.

Despre Burda Romania srl

Burda Romania este o companie germana ce publica in prezent 11 titluri periodice printre care liderii de piata IOANA si COOL GIRL.
Simona Tanase
PR Manager
Burda Romania
021-312 26 15
simona.tanase@burda.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania-srl/mens-health-incheie-concursul-da-jos-burta