MH SPECIAL cu ADRIAN MUTU

BUCURESTI - 20 februarie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

12364-mutu.jpg 12364-mutu.jpg

Premiera mondiala!
Adrian Mutu isi dezvaluie pachetelele de pe abdomen doar pe coperta Men’s Health Romania in numarul lunii martie!
In direct de la Torino Adrian Mutu vorbeste in Men’s Health despre principii generale de viata, pase, driblinguri, trasul de fiare, nutritie, muzica latino.

MH SPECIAL cu ADRIAN MUTU

In spiritul onestitatii jurnalistice, ar trebui sa admitem ca pachetelele de pe abdomenul lui Adi poate nu ar fi fost niciodata lasate la vedere – in ciuda sugestiilor, apoi insistentelor echipei noastre – daca nu ne-ar fi venit in ajutor chiar sotia sa, Consuelo: “Amore, arati foarte bine… Si apoi, trebuia sa te astepti la asta – doar e vorba de Men’s Health, nu?”

“Cred ca nu exista vreun barbat perfect pe lume – toti avem probleme… In primul rand, trebuie sa se ajute pe ei insisi, sa vrea sa iasa din acea pasa sau sa vrea sa elimine problema, viciul pe care il are. Iar daca nu poate singur – pentru ca de multe ori chiar nu poti – sa ceara ajutor, pentru ca asa este normal. Iar persoanele care sar in ajutor, sa ajute intr-adevar, cu inima, nu sa critice sau sa judece pesoana in cauza. Pentru ca fiecare avem un mod unic de gandire, un mod unic de a ne trai viata. Sfatul meu ar fi ca aceia care au probleme sa nu se fereasca de ele ci sa le accepte, sa le infrunte si sa incerce sa le rezolve. Nu trebuie sa recunosti in fata nimanui – te uiti in oglinda si recunosti in fata ta.”
Adrian Mutu
In Men’s Health – martie 2006

Despre Burda Romania

Men’s Health este revista pentru barbati cu cea mai mare acoperire la nivel mondial si cel mai ridicat ritm de dezvoltare. Editia originala a fost lansata an SUA, an 1988, iar prima sa licenta internationala a aparut sapte ani mai tarziu, pe piata britanica.

La ora actuala, Men’s Health are 39 de editii internationale (inclusiv cea americana si cea autohtona) si peste 15 milioane de cititori. Men’s Health este prima publicatie de lifestyle din lume care ofera o perspectiva complexa asupra universului masculin si intereselor sale specifice. Dincolo de elementele traditionale, MH acorda un spatiu editorial generos unor domenii precum sanatatea, nutritia, fitness-ul, pornind de la ideea ca, pentru a fi cu adevarat implinit, un barbat trebuie sa aiba o viata armonioasa, bazata pe o conditie fizica si psihica excelenta.

Men’s Health isi asuma un rol superior unei simple functii de entertainment. Revista isi propune ca, in momentul in care lectura a ajuns la final, cititorul sau sa fie cu adevarat altfel – mai increzator in fortele sale, pentru ca a gasit deja sursa de informatie si de motivare de care avea nevoie.


Formula editoriala
se bazeaza pe contributia celor mai buni specialisti – romani si americani – din diverse domenii, care ofera publicului MH sfaturi avizate, intr-un stil prietenesc-empatic si atractiv. Men’s Health aduce un beneficiu personal fiecarui cititor in parte. Intr-un mod atractiv-inteligent, revista ofera informatii practice pentru si despre barbati, extrem de utile in viata de zi cu zi.

Adina Gheorghe
Brand Manager
Men's Health
www.menshealth.ro
BURDA ROMANIA
www.burda.ro
Tel.: 312.26.15 / Fax: 311.35.87
Mobil: 0722.16.14.21
Adresa: Ion Campineanu nr. 11,
Sector 1, Bucuresti

menshealth@menshealth.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania/mh-special-cu-adrian-mutu