NOU PRODUS EDITORIAL DE LA BURDA ROMANIA: PRACTIC SANATATE – o revista sa iti fie de-ajutor!

BUCURESTI - 25 aprilie 2012

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Burda Romania anunta aparitia celui de-al doilea numar al revistei lunare PRACTIC SANATATE. Cu un tiraj de 20.000 de exemplare si distributie nationala, revista Practic Sanatate are un bogat continut informational, fiind dedicata integral sanatatii de la mic la mare. Ca si celelate reviste ale familiei PRACTIC(e) si Practic Sanatate se bucura de un feedback puternic din partea cititorilor.

Practic Sanatate - O revista sa iti fie de-ajutor!

Practic Sanatate - O revista sa iti fie de-ajutor!

            Familia revistelor PRACTIC(e) a creat acest produs dedicat sanatatii - Practic Sanatate - la cererea cititorilor care si-au manifestat dorinta de a citi mai mult despre: Medicina, Alimentatie, Terapii Alternative, Dieta, Beauty, Psihologie, Probleme frecvente, Varsta a treia, Copii.

Sectiunile Practic Sanatate sunt bine documentate, usor de citit si ofera o alternativa utila, de actualitate, educativa tuturor celor care vor sa se informeze dintr-un ghid complet de sanatate pentru intreaga familie.

Revista Practic Sanatate este “o revista sa iti fie de-ajutor!”. Ea raspunde cerintelor cititorilor care asteapta de la noi: continut editorial echilibrat; dezbaterea temelor medicale de interes, pe diferite categorii de varsta; raspunsuri la problemele cititorilor oferite de medici sau specialisti; sfaturi medicale; stiri din sanatate; informatii din toate specializarile medicale; interviuri cu medici renumiti.

 

 

Despre Burda Romania

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.
In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.