NU HRANI CANCERUL!

BUCURESTI - 13 iunie 2012

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

“Nu hrani cancerul” este tema pe care Prof. univ. dr. Pavel Chirila o va dezvolta in cadrul seminarului “Educatie pentru sanatate” organizat de Avita Premium si Practic sanatate pe 15 iunie, ora 17:30 la Hotelul Golden Tulip Times (piata Muncii).

Practic Sanatate

Practic Sanatate

Doctor in stiinte medicale, medic primar medicina interna, Prof. Dr. Pavel Chirila este directorul Centrului Medical Naturalia si profesor de Bioetica crestina. Prof. univ. dr. Pavel Chirila se alatura campaniei initiate de Avita Premium si Practic Sanatate pentru a sustine ideea de educatie in alimentatie pentru sanatate. Tema principala pe care dr. Chirila o va aborda in cadrul intalnirii este aceea a alimentatiei sanatoase in sprijinul luptei impotriva cancerului.

România e pe primul loc în Europa la incidenţa a trei tipuri de cancere: de plămân, de col uterin şi de creier. Tot pe primul loc suntem şi la mortalitatea prin cancer. În România sunt 480.000 de bolnavi de cancer, adică 1 la 40. La noi, perioada de la diagnosticare şi până la moartea bolnavului este cea mai scurtă din Europa.

„Nu numai incidenţa mare şi mortalitatea prin cancer, ci şi o treime din cancere pot fi evitate prin adoptarea unui stil de viaţă echilibrat”- este convingerea fermă a dr. Pavel Chirila.

Cea mai mare prioritate pentru Avita Premium si Practic Sanatate sunt oamenii si sanatatea lor. Sa ne ingrijim de sanatatea noastra printr-o alimentatie echilibrata. Sa incepem imediat, ca sa putem trai mai mult, mai sanatos si pe deplin.

Va invitam sa participati la prima intalnire in campania Educatie pentru sanatate in Bucuresti la Hotelul Golden Tulip Times (Piata Muncii, Statia de Metrou Muncii) din data de 15 iunie 2012, ora 17:30. Participarea este gratuita! Inscrieri, in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0372106020 sau pe e-mail la practicsanatate@burda.ro

Mai multe detalii pe www.practicsanatate.ro

Despre Burda Romania

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.
In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania/nu-hrani-cancerul