PRACTIC IN BUCATARIE – o revista de peste un milion de cititori!

BUCURESTI - 5 iunie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

PRACTIC IN BUCATARIE isi confirma din nou pozitia de lider pe piata publicatilor de Romania. Ca de fiecare data este prima in topul celor mai citite reviste din Romania. De aceasta data, conform Studiului National de Audienta (SNA), PRACTIC IN BUCATARIE depaseste peste 1.000.000 de cititori! Este clar: PRACTIC IN BUCATARIE este cea mai citita si cea mai indragita revista din Romania.

PRACTIC IN BUCATARIE

PRACTIC IN BUCATARIE

Studiul National de Audienta - realizat in perioada 02 mai 2011 - 13 mai 2012 pe un esantion de 15.919 persoane dintr-un univers de 9 704 416 persoane, ce locuiesc in 324 de orase sau in Bucuresti - , releva faptul ca cea mai citita revista din Romania este PRACTIC IN BUCATARIE. Cu 1.070.000 de cititori Practic in bucatarie reuseste sa atinga cifrele de audienta ale anului 2007, atunci cand piata publicatiilor din Romania era in plina dezvoltare, tirajele si publicitatea nu creau emotii publisher-ilor.

Pentru anul 2012 numarul de peste 1.000.000 de cititori ai publicatiei Practic in bucatarie este meritoriu si asteptat avand in vedere ca pe parcursul anilor revista a stiut sa se mentina preferata in fata publicului sau prin interactivitate, noutate, calitate.

Revistele Burda Romania sunt mereu in topul cititorilor, Studiul National de Audienta mai 2011 - 2012 demostrand faptul ca: Practic idei pentru casa gradina si apartament, Carticica Practica, Secretele Bucatariei, Horoscop, Ioana sau Casa Lux sunt reviste iubite, citite si cumparate de romani.

Le multumim cititorilor nostri si le dorim idei frumoase alaturi de publicatiile Burda Romania!

Despre Burda Romania

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.
In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania/practic-in-bucatarie-o-revista-de-peste-un-milion-de-cititori