Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă susține seminarul “Educaţie pentru sănătate”

BUCURESTI - 8 iunie 2012

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Prof. Dr. Pavel Chirilă vine alături de Avita Premium și Practic Sănătate pentru a susține seminarul “Educație pentru Sănătate” din 15 iunie, ora 17:30, de la Hotelul Golden Tulip Times, Bd. Decebal nr. 19, (Piața Muncii), București.

Campanie Avita Premium si Practic Sanatate

Campanie Avita Premium si Practic Sanatate

Doctor în științe medicale, medic primar medicină internă, Prof. Dr. Pavel Chirilă este directorul Centrului Medical Naturalia și profesor de Bioetica crestină. Prof. univ. dr. Pavel Chirila se alătură campaniei initiate de Avita Premium și Practic Sănătate pentru a susține ideea de educație în alimentație pentru sănătate.

Multitudinea de produse şi promoţii oferite de diverse companii care susţin că scopul lor este de a ne face sănătoşi, crează o confuzie totală pentru cei care chiar asta îşi doresc. Se pare că boala este un instrument de vânzare foarte bun. Tocmai de aceea, o educaţie a sănătăţii nu ar avea loc în strategia unei companii de produse pentru sănătate.

Acesta este motivul pentru care Avita Premium și Practic Sănătate încep campania Educație pentru Sănătate. Pentru că Avita Premium nu este doar o companie, este calea spre sănătate, prin forţe proprii şi prin cunoaşterea elementelor care duc la sănătate.

Seminarul Avita Premium și Practic Sănătate la care vă invităm să fiți prezenți in 15 iunie 2012 se bazează pe dezvăluirea miturilor legate de alimentaţie şi oferă soluţii provocărilor actuale.

Chiar dacă alimentaţia noastră este 100% sănătoasă, avem parte de sport în mod regulat şi mediul în care trăim este unul lipsit de stres, tot există două motive pentru care avem nevoie de suplimente pe lângă toate cele enumerate mai sus:

Deminerelizarea solului: calitatea pământului în care cresc viitoarele noastre alimente zilnice, nu este aceeaşi ca în urma cu 20 de ani. Poluarea, diverşi agenţi de fertilizare şi ritmul alert, scad nivelul de minerale şi nutrienţi din alimente, uşor de observat prin gustul fad al diverselor legume pe care le cumpăram. Dacă legumele nu ne oferă minerale şi nutrienţi, de unde le vom procura?Modul de viaţă alert: viteza la care se schimbă lucrurile şi lipsa meselor regulate de acasă unde avem cât de cât controlul alimentelor, ne creează un deficit de nutrienţi şi energie. Starea de oboseală cu care ne trezim câteodată şi care ne însoţeşte toată ziua, este efectul acestei provocări.

Compania Avita Premium vine cu ideea de a oferi suplimente nutritive de înaltă calitate şi de valoare integrală. În acelaşi timp, prin utilizarea unui sistem inteligent de vânzare directă, care include şi organizarea educaţiei profesionale pentru sănătate, Avita Premium doreşte să contribuie nu numai la schimbarea obiceiurilor alimentare, dar, de asemenea, la stilul de viaţă în general a unui număr tot mai mare de oameni.

Cea mai mare prioritate pentru Avita Premium si Practic Sanatate sunt oamenii şi sănătatea lor. Să ne îngrijim de sănătatea noastră printr-o alimentație echilibrată. Să începem imediat, ca să putem trăi mai mult, mai sănătos şi pe deplin.

Vă invităm să participați la prima întalnire în campania Educaţie pentru sănătate în București la Hotelul Golden Tulip Times (Piața Muncii, Stația de Metrou Muncii) din data de 15 iunie 2012, ora 17:30. Participarea este gratuită! Înscrieri, în limita locurilor disponibile la numărul de telefon 0372106020 sau pe e-mail la practicsanatate@burda.ro

Mai multe detalii pe www.practicsanatate.ro

Despre Burda Romania

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.
In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania/prof-univ-dr-pavel-chiril-susine-seminarul-educaie-pentru-sntate