REVISTE NOI DE LA BURDA ROMANIA

BUCURESTI - 29 aprilie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Familia de reviste PRACTIC este acum mai aproape de cititori prin noile reviste OAMENI SI DESTINE si RETETE IEFTINE SI RAPIDE.

REVISTE NOI DE LA BURDA ROMANIA

PRACTIC - OAMENI SI DESTINE - Revista sufletului tau!
Revista OAMENI SI DESTINE va aparea lunar, va avea un numar de 68 de pagini si un pret fara concurenta de 1,5 lei.
Prima zi de aparitie: 29 aprilie 2010.
Tiraj: 30.000 exemplare

De cele mai multe ori experientele personale ne-au dovedit ca viata nu este asa cum ne-am dorit-o sau asa cum ne-am asteptat sa fie. Oricat de pregatiti credem ca suntem, in fiecare moment poate interveni “acel ceva” care sa schimbe, in mod radical, cursul vietii noastre de pana atunci. Am fost pusi, fiecare dintre noi, in situatii limita, am avut atat bucurii cat si mari tristeti care ne-au luat pe nepregatite si, am spus, in gandul nostru, neavand cui marturisi, neavand cu cine a ne sfatui: “viata bate filmul” sau “ceea ce nu ma omoara, ma face mai puternic”.
Revista OAMENI SI DESTINE, face ca toate aceste intamplari care ne-au marcat viata sa fie cunoscute. Luna de luna, incepand cu luna mai 2010, OAMENI SI DESTINE este revista cititorilor, a oamenilor care vor sa isi impartaseasca momentele importante ale vietii lor. OAMENI SI DESTINE este revista sufletului fiecaruia dintre noi, revista care ne va bucura, ne va intrista si apoi iarasi ne va bucura pentru ca toate intamplarile din viata cititorilor nostri sunt acum vazute si prin prisma psihologului, un simplu sfat al acestuia fiind in momentele de cumpana cea mai potrivita optiune.
Din primul numar:
Pasi in dragoste: Mama mea e indragostita
Povestea lunii: Fiul meu ma uraste
Socant: Eu il iubesc iar el ma plateste
Ca-n filme: Ultimul ei sarut
Lumi nevazute: Urma de bocanc

PRACTIC IN BUCATARIE – Retete ieftine si rapide!
Practic in bucatarie prezinta:
Practic in bucatarie – Retete ieftine si rapide
Pret: 1 LEU
Prima zi de aparitie: 29 aprilie 2010.
Tiraj: 130.000 exemplare

Dupa 10 ani in care Practic in bucatarie a fost lider de necontestat in vazari si audienta fiind cea mai vanduta si citita revista din Romania, Practic in bucatarie vine in intampinarea cititorilor cu un numar special dedicat exclusiv RETETELOR IEFTINE SI RAPIDE. Revista raspunde solicitarilor si ofera cititorilor mai putin priceputi in arta culinara un prim numar special dedicat RETETELOR IEFTINE SI RAPIDE. Acum si tinerii se pot dedica activitatilor culinare si pot gati acasa mancaruri gustoase si sanatoase! Mai mult, Practic in bucatarie isi surprinde cititorii cu un pret fara concurenta pentru acest numar special, de numai 1 leu.
“Cu acest numar special, Practic in bucatarie mai face un pas inainte. Va propunem o serie de retete de baza in bucatarie, anume pentru fiicele, nurorile, ginerii si nepotii vostri, care acum se aseaza la casa lor si care se sperie la gandul de a pasi pe acest taram sacru, bucataria. Retele sunt insotite de de o multime de sfaturi, adunate de-a lungul timpului de la voi sau iesite la lumina din experienta noastra Practic(a). Va asteptam in continunare retetele si sfaturile la Practic in bucatarie si Carticica practica!”- redactia Practic

Despre Burda Romania

In Romania, Burda Romania este prezenta pe piata din 1999, In momentul actual Burda tipareste 22 reviste periodice si este proprietara unei firme de distributie de succes. Cumulat, numarul romanilor care citesc lunar publicatiile editate de Burda Romania ajunge la aproape 5 milioane de cititori. Asta inseamna simplu ca unul din 4 romani citeste in fiecare luna unul din titlurile de succes ale companiei, fie ca este vorba de IOANA, Practic in Bucatarie, Casa Lux, Locuinta mea, Gradina mea de Vis, Carticica Practica, Practic Idei, Secretele Bucatariei sau Horoscop.
Adina Gheorghe
Marketing Manager
BURDA ROMANIA
Bd. Carol I, nr. 31-33, complexul Asirom, corpul 4, Sector 2