SUPLIMENT DE SĂNĂTATE CU VITACARE ȘI IOANA AJUNGE LA IAȘI

BUCURESTI - 30 august 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Social

Caravana SUPLIMENT DE SĂNĂTATE cu Vitacare și revista Ioana ajunge la Iași, miercuri, 14 septembrie, ora 17:30 la Hotel Ramada - Strada Grigore Ureche 27.

Revista Ioana

Revista Ioana

 Practicarea unui mod de viață cât mai puțin nociv poate să ajute la echilibrarea funcțiilor sistemului imunitar, chiar și în situații limită. 

lector universitar dr. Lygia Alexandrescu

Vă invităm sa fiți alături de noi la dezbaterea cu tema:

"Imunitatea și alimentația adecvată",

dezbatere ce va fi sustinuta de dna. Lector Universitar dr. Lygia Alexandrescu, reprezentanții Companiei Vitacare și va fi moderată de revista Ioana.

Sistemul imunitar reprezintă mecanismul prin care celulele își organizează apărarea față de agenții patogeni: virusuri, bacterii, protozoare etc.

O alimentație adecvată poate stimula sistemul imunitar, mai ales pe perioada sezonului rece când trăim în mod constant, la școală sau la serviciu, într-o adevărată „supă“ de bacterii și virusuri.

Obiceiurile alimentare nesănătoase, adică un regim bogat în alimente semipreparate, pline de grăsimi, sare sau zahăr, alergiile nediagnosticate, lipsa exercițiului fizic, lipsa unui somn odihnitor de 8 ore, traiul în orașe mari, suprapopulate sau în apropierea antenelor de telefonie mobilă, consumul constant de apă de la robinet, băuturi carbogazoase dulci sau alcoolice, fumatul sau stresul sunt doar câțiva factori care pot declanșa o criză a sistemului imunitar.

Consecințele acestui colaps în sistemul de apărare a organismului se poate manifesta divers prin instalarea răcelilor și gripelor repetate, a alergiilor manifestate, a senzației de oboseală și letargie, a problemelor gastrointestinale, a unor infecții repetate sau a semnelor de îmbătrânire prematură.

Soluția la aceste probleme e simplă și la îndemâna tuturor!

Puteți confirma participarea la numărul de telefon: 0372106020 sau la adresa de e-mail: adina.gheorghe@burda.ro

Vă așteptam cu plăcere!

Revista Ioana

Despre Burda Romania

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.
In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.