SUPLIMENT DE SANATATE CU VITACARE SI IOANA

BUCURESTI - 3 mai 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Social

Campania Supliment de Sănătate cu Vitacare şi Ioana continuă. Caravana va poposi la Timişoara în luna mai iar tema care va fi dezbatută va fi colesterolul.

Supliment de Sanatate

Supliment de Sanatate

Lipidele sau grăsimile sunt o sursa majoră de energie pentru organismul uman, însă nu e singura şi, în plus, o cantitate prea mare de grăsimi în dieta este dăunătoare.

Grăsimile au o proastă reputaţie şi asta pentru că sunt asociate cu obezitatea, bolile cardiovasculare şi multe alte afecţiuni grave. Cu toate acestea trebuie înţeles faptul că nu toate grăsimile au efect nociv asupra sănătăţii.

Există mai multe tipuri de grăsimi: saturate, mono-nesaturate şi poli-nesaturate. Grăsimile saturate sunt solide şi au provenienţă animală (unt, smântână, untură etc.), cele mono-nesaturate sunt de origine vegetală şi se afla predominant în stare lichidă (uleiul de măsline), iar grăsimile poli-nesaturate pot proveni atât din surse animale cât şi vegetale (uleiul de peşte şi uleiul de floarea soarelui).

Cel mai simplu mod prin care le putem deosebi este aspectul lor: grăsimile saturate se solidifică sau rămân solide la temperatura camerei, iar cele nesaturate sunt lichide în aceleaşi condiţii. Pentru a se reduce colesterolul sanguin total este necesar să se limiteze aportul grăsimilor saturate.

Mai multe indicatii despre cum puteţi reduce valorile crescute ale colesterolului veţi primi din partea specialiştilor VITACARE şi a doamnei Lector Universitar Dr. Lygia Alexandrescu, intr-o discuţie liberă moderată de redacţia revistei Ioana.

      

Vă aşteptăm miercuri, 11 mai 2011, de la ora 15:30 la

Hotelul Continental,

B-dul Revoluţiei, nr. 5, Timisoara          

Vă  rugăm să confirmaţi prezenţa dvs. la adresa de e-mail: adina.gheorghe@burda.ro

Numărul de participanti este limitat de numărul locurilor în sală.

Participanţii vor primi cadouri din partea organizatorilor! 

 

Despre Burda Romania

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.
In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania/supliment-de-sanatate-cu-vitacare-si-ioana1