TONUL IN MODA IL DA DOAR BURDA! ACUM IN LIMBA ROMANA!

BUCURESTI - 6 aprilie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Petrecere cu fast la Palatul Bragadiru unde, aseara - 5 aprilie, s-a lansat editia in limba romana a prestigioasei reviste BURDA – REVISTA DE MODA. Gazda evenimentului a fost dna. Mihaela Radulescu care a punctat influentele pe care BURDA le-a adus modei internationale pe parcursul a peste 5 decenii.

TONUL IN MODA IL DA DOAR BURDA! ACUM IN LIMBA ROMANA!

57 de ani de moda BURDA au fost dezvaluiti aseara intr-un show memorabil in cadrul petrecerii de lansare a revistei in limba romana. Invitatii nostri au fost martorii celebrarii a peste cinci decenii de moda Burda si a unei prezentari in exclusivitate a tinutelor create special pentru revista BURDA de celebrii designeri Karl Lagerfeld si Laura Biagiotti.Seara a confirmat influenta si puterea brandului Burda in intreaga lume, precum si imaginea de trend setter a publicatiei.La mai mult de 60 de ani de cand Aenne Burda infiinta casa editoriala, cuvantul moda prin prisma brandului Burda, a introdus Germania ca reper in moda internationala.

Pe langa un brand in moda, Burda a devenit revista care de peste 5 decenii ne-a invatat ca putem fi intotdeauna in pas cu moda indiferent de stilul pe care il adoptam.

Burda a devenit un adevarat trendsetter pentru moda accesibila, fiind sursa de inspiratie a oricarei persoane in viata careia esteticul ocupa ocupa un loc important.

Burda a cucerit inimile femeilor la nivel international, revista avand editii locale in 89 de tari, fiind publicata pana acum in 16 limbi, limba romana fiind a 17-a.

Despre Burda Romania

Multumim partenerilor nostri ce au sustinut acest eveniment: Musette, Laureant Tourette & L’Oreal Professionel, Euforia LifeStyle TV.Dorim sa multumim tuturor reprezentantilor mass-media pentru ce au raspuns invitatie noastre de a lua parte la acest eveniment.
Adina Gheorghe
Director de marketing divizia reviste
pentru femei si MEN’S HEALTH
BURDA ROMANIA
Tel.: 312.26.15 / Fax: 311.35.87
Mobil: 0722.16.14.21adina.gheorghe@burda.ro