Torturi, prajituri, fursecuri... de la Practic in bucatarie direct pe iPad!

BUCURESTI - 18 decembrie 2012

Comunicat tip General in IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Practic in bucatarie aduce pentru tine in pragul Sarbatorilor de Iarna o carte de bucate intr-o aplicatie pe Ipad .
Gasesti acum Torturi , prajituri, fursecuri – o dulce si delicioasa carte de bucate cu retete probate in bucataria practica, direct pe Ipad-ul tau!
https://itunes.apple.com/ro/app/practic-in-bucatarie-special/id582067638?mt=8

Torturi, prajituri, fursecuri...

Torturi, prajituri, fursecuri...

Bucătăria e plăcere. Și artă. Nu contestă nimeni. Să gătești, să „bucătărești” și să seduci apoi privirea, nasul și papilele gustative ale celorlalți este o plăcere în sine pentru bucătar. Iar răspândirea rețetelor și a trucurilor de bucătărie depășește adesea plăcerea de a găti.

Așa că trebuie să începem cu începutul: ce alegem din meniul atât de stufos?

Răspunsul corect: rețetele oferite de Practic în bucătărie.

Și o să mă întrebați de ce să alegeți bucătăria Practic(ă) și nu o alta.

Iată de ce: în bucătăria Practic(ă) se gătește după rețetele cititorilor, unii dintre ei adevărați maeștri deja recunoscuți în rețeaua vastă a cititorilor Practic(i).

Astfel, rețeta trece prin filtrul citititorului care o propune, prin mâinile dibace din bucătăria Practic(ă), care o testează din nou, apoi prin publicarea ei în revistă, „înfruntă” proba de foc a acceptării ei în comunitate. Are parte de apreciere sau nu. Arată senzațional, miroase divin și îți lasă gura apă. Rețetă testată, rețetă aprobată.

Colecția specială de rețete testate de Practic în bucătărie adună în cele câteva ediții anuale „crema” acestor preparate.

Ia și tu, dragă cititorule virtual, această colecție de „Torturi, prăjituri, fursecuri…”. Întâi te va cuceri vizual, apoi te va seduce prin diversitate. După ce vei mânca prima prăjitură Practic(ă) făcută în bucătăria ta, vei da „like” și celorlalte.

Poftă bună să ai!

https://itunes.apple.com/ro/app/practic-in-bucatarie-special/id582067638?mt=8

Despre Burda Romania

Editura Burda România este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeană, prezentă în mai multe domenii, de la editare de publicaţii până la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.
In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/burda-romania/torturi-prajituri-fursecuri-de-la-practic-in-bucatarie-direct-pe-ipad