Bursa de optiuni

Definitie Bursa de optiuni

Piata specializata in negocierea de optiuni si de financial futures (contracte la termen standardizate purtand asupra unor titluri cu venit fix, devize, metale pretioase, indici bursieri si rate ale dobanzii).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bursa de optiuni? Propune definitie

Poze Bursa de optiuni

 • Ai o multitudine de optiuni

  Poza: Ai o multitudine de optiuni

 • .

  Poza: EUlogis.com simplifica optiunile de acces pe bursa

 • Prosoape Brodank

  Poza: Brodank dispune si de optiuni de prosoape pentru hoteluri

 • Proiect design interior sala evenimente - Nobili Interior Design

  Poza: Care sunt optiunile de amenajare a unui salon de evenimente

 • Vezi toate pozele despre Bursa de optiuni

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bursa de optiuni.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bursa de optiuni. Definitiile termenilor despre Bursa de optiuni cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bursa de optiuni, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bursa de optiuni.