Bursa de Valori Bucuresti

Definitie Bursa de Valori Bucuresti

institutie publica cu personalitate juridica, infiintata prin decizia C.N.V.M., care constituie piata oficiala si organizata pentru negocierea valorilor mobiliare admise la cota de catre societatile de servicii de investitii financiare membre Bursa de Valori Bucuresti a fost re?nfiintata ?n anul 1995, prima zi de tranzactionare fiind 20 noiembrie 1995.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bursa de Valori Bucuresti? Propune definitie

Poze Bursa de Valori Bucuresti

 • Prima listare a unui fond inchis de investitii la Bursa de Valori Bucuresti

  Poza: Prima listare a unui fond inchis de investitii la Bursa de Valori Bucuresti

 • Logo Modulo Consulting

  Poza: Modulo a proiectat si integrat o solutie moderna de comunicare pentru Bursa de Valori Bucuresti

 • .

  Poza: Tehnician constructor Bucuresti- misiune clara si valori de exceptie

 • Servicii SEO

  Poza: Firme de SEO in Bucuresti

 • Vezi toate pozele despre Bursa de Valori Bucuresti

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bursa de Valori Bucuresti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bursa de Valori Bucuresti. Definitiile termenilor despre Bursa de Valori Bucuresti cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bursa de Valori Bucuresti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bursa de Valori Bucuresti.