BRM organizeaza licitatia pentru achizitionarea de materiale de constructii de catre ANL

BUCURESTI - 4 august 2010

Comunicat tip General in Constructii

Bursa Romana de Marfuri (BRM) a stabilit calendarul licitatiei pentru achizitionarea materialelor de constructii necesare pentru reconstrucţia/repararea locuintelor din Romania si Republica Moldova afectate de calamităţile naturale din anul 2010.

Procedura de licitatie deschisa, urmata de strigarea libera a pretului va fi organizata in datele de 10.08.2010 ora 10:00 si 11.08.2010 ora 10:00, la sediul central al BRM din Bucuresti.
In conformitate cu HG nr.771/28.07.2010, Guvernul Romaniei a decis ca, pentru Programul Case de locuit in zonele afectate de calamitatile naturale din anul 2010 „Materialele principale de constructii se achizitioneaza franco-destinatie, in conditiile legii, de catre Agentia Nationala pentru Locuinte, prin Bursa Romana de Marfuri”.
Materialele solicitate de ANL sunt: ciment, armătură, elemente de zidărie, elemente de lemn, tablă, tâmplărie din lemn şi PVC, agregate de balastieră, cărămidă plină pentru coş, var, polistiren expandat de 5 cm şi extrudat de 10 cm, vată minerală, plăci OSB, ţeavă PE.
Operatorii economici interesati pot depune, la sediul BRM, documentele de inscriere si participare la procedura pana in datele de 10.08.2010 ora 9:00, respectiv, 11.08.2010 ora 9:00.

Despre Bursa Romana de marfuri

Despre BRM: Bursa Romana de Marfuri este o companie privata de interes public, infiintata in noiembrie 1992, prima sedinta de tranzactionare avand loc in data de 10 decembrie 1992. In prezent, BRM a dezvoltat, in acord cu prevederile Legii nr. 357/2005, mai multe tipuri de piete de interes public, activitatea principala fiind axata pe Piata la disponibil si Piata licitatiilor. Pe Piata la disponibil se tranzactioneaza marfuri fungibile, standardizate, cotate la bursa de marfuri, in cele 11 ringuri: produse petroliere, energie electrica, gaze naturale, carbune, procesare combustibili, certificate CO2, marfuri generale, materiale de constructii, legume si fructe, cereale si medicamente. In anul 2007, BRM a emis in premiera pentru piata romaneasca primele cotatii la produse petroliere. Pe Piata licitatiilor se deruleaza proceduri de achizitii, vanzari, inchirieri si concesiuni, BRM fiind cel mai important consultant in domeniul achizitiilor publice de produse, servicii si lucrari pentru orice tip de autoritate contractanta. Activitatea BRM se desfasoara la sediul central din Bucuresti si prin reteaua teritoriala care numara 35 terminale.

Bursa Romana de Marfuri
021.317.47.45

bursa@brm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bursa-romana-de-marfuri/brm-organizeaza-licitatia-pentru-achizitionarea-de-materiale-de-constructii-de-catre-anl