Busines    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Busines

 • Busines. Conferinta Marketing B2B - Primul eveniment dedicat exclusiv profesionistilor din segmentul busines

  Busines

  Bucuresti - 29 March 2011

  Comunicat de Evensys

  Pentru prima oara în organizarea de evenimente adresate comunitatii de afaceri din Romania, Evensys organizeaza pe 12 aprilie, în cadrul Hotel Crowne Plaza din Bucuresti, prima conferinta din Romania dedicata exclusiv segmentului de marketing busin ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Busines

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Busines.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Busines. Informatiile despre Busines cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Busines, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Busines, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.