AcademiadeAfaceri.ro lanseaza 3.000 de burse de studii English for European Business'2007

BUCURESTI - 5 aprilie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

AcademiadeAfaceri.ro a lansat astazi programul de burse de studii online gratuite English for European Business'2007 - Premium prin care ofera celor intreresati sa se perfectioneze sau dezvolte profesional, aproximativ 3.000 de burse de studii online gratuite in domeniul afacerilor europene grupate sub forma unui program de studiu format din cursuri practice de Comunicare in Afaceri, Engleza pentru Afaceri si Gramatica Limba Engleza. Cursurile se desfasoara online in cadrul unui sistem de e-learning profesionist, disponibil la adresa www.academiadeafaceri.ro

AcademiadeAfaceri.ro lanseaza 3.000 de burse de studii English for European Business'2007

Datorita succesului inregistrat de programele de burse de studii online pentru afaceri oferite in 2004 si 2005, AcademiadeAfaceri.ro raspunde astfel cerintelor pietei in privinta necesitatilor de perfectionare si pregatire pentru accederea la mediul de afaceri european dupa aderarea la Uniunea Europeana, lansand un program de burse de studii online care sa ofere informatii complete cu aplicare practica imediata in domeniul afacerilor internationale europene.

Cursurile se desfasoara online, dureaza 8 saptamani si sunt sustinute de specialisti cu experienta in domeniu comunicarii in afaceri si a relatiilor publice, traducatori autorizati si lingvisti specializati in domeniul englezei pentru afaceri. Cursul de Engleza pentru Afaceri este 100% practic si introduce in premiera un sistem de invatare bazat pe modele de succes utilizate la Oxford University, care pun accent doar pe informatiile concrete si utile care au utilizare imediata in practica. Suplimentar sunt oferite modele de contracte comerciale in limba engleza, impreuna cu prezentarea modului de formulare a clauzelor contractuale.

Cursantii beneficiaza de un orar flexibil de invatare pe care si-l stabilesc in mod independent in functie de timpul liber de care dispun; metode eficiente de invatare si fixare a cunostintelor bazate pe aplicatii practice, discutii libere, simulari de cazuri si analiza de exemple si modele concrete si nu in ultimul rand asistenta prompta si de calitate din partea profesorilor sau a asistentilor de curs. Foarte importanta este modalitatea de testare si calcularea mediei finale unde se pune accent doar pe partea practica a cursurilor, tema sau proiectul final avand o pondere de 33% din medie, aplicatiile practice 33% si inca 34% pentru testul grila final. Activitatile de curs pot fi accesate in orice zi si la orice ora, atunci cand are timp disponibil cursantul.

Criteriile de admitere sunt gradul de motivatie personala si obiectivele profesionale pe termen mediu ale cursantului cat si cunoasterea obligatorie a limbii engleze, nivel incepator-mediu.

Foarte important este rolul social pe care il are acest sistem de e-learning, oferind posibilitatea persoanelor cu resurse financiare limitate sa beneficieze de programe moderne de perfectionare si dezvoltare profesionala prin intermediul burselor de studii online.

Printre cursantii reprezentativi care au ales cursurile online si programele de pregatire si dezvoltare profesionala din domeniul afacerilor oferite de AcademiadeAfaceri.ro se numara functionari din Ministerul Finantelor, consilieri din cadrul Ministerului Justitiei si Ministerului Sanatatii, prefecti, magistrati, directori si functionari ai companiilor bancare, persoane cu functii de conducere din cadrul societatilor comerciale private pana la simpli angajati, persoane aflate in cautare unui loc de munca sau studenti. Acest lucru demonstreaza rolul deosebit de important pe care l-a avut AcademiadeAfaceri.ro in domeniul trainingului pentru afaceri incepand din 2004.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/business-and-communication-research-center/academiadeafaceri-ro-lanseaza-3-000-de-burse-de-studii-english-for-european-business2007