Antreprenoriat si management de succes in domeniul sanatatii

Timisoara - 28 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Sanatate

In data de 10 aprilie, City Business Centre va gazdui la Timisoara, lansarea primei editii Business Days Lite, un proiect pilot din seria de 4 editii organizate anul acesta la Craiova, Cluj-Napoca si Bucuresti. Ca structura si orientare, este primului eveniment din Romania focusat pe dezvoltarea abilitatilor de management si antreprenoriat in domeniul sanatatii .

Business Days Lite Timisoara se adreseaza in principal medicilor care conduc o afacere, un cabinet medical, o farmacie sau managerilor care conduc o echipa intr-un spital, clinica, cabinet, farmacie, laborator, dar si furnizorilor de servicii comexe domeniului medical (echipamente medicale, IT, leasing, finaciar-bancare, asigurari medicale, auto, juridic, marketing si training).

Antreprenoriat si management de succes in domeniul sanatatii

La eveniment sunt asteptati peste 250 de participanti care vor putea fi prezenti la cele 2 conferinte si vor putea alege 2 din cele 8 workshopuri disponibile in functie de nevoile fiecaruia.

Zona de expozitie va permite contactul cu partenerii care vor avea stand unde se pot obtine informatii despre produsele si serviciile pe care le promoveaza, fiind in acelasi timp si o buna oportunitate in identificarea posibilitatilor de colaborare. 

Evenimentul este structurat pe durata unei zile si ofera beneficii participantilor pe 3 paliere:

    prezentarile din cadrul conferintelor ii va ajuta pe cei prezenti sa inteleaga trendurile si tendintele din domeniul medical, ii va ajuta sa dobandeasca o atitudine pozitiva prin inspiratie si motivare;atelierele de lucru (workshopuri) ii va ajuta pe cei prezenti sa-si dezvolte abilitatile de management si antreprenoriat prin sesiuni de prezentari interactive si bazate pe schimb de experientasesiunile formale de business networking ii va ajuta pe cei prezenti sa identifice oportunitati de colaborare si asociere

O componenta majora in cadrul Business Days Lite (lite. businessdays .ro) este interactiunea si dezvoltarea parteneriatelor, facilitate de organizatori printr-un networking de tip matchmaking. Acesta se poate realiza prin intermediul unei aplicatii software care va putea fi descarcata si disponibila la locul evenimentului, cat si prin intalniri ce pot fi stabilite in perioada de pre-eveniment in baza completarii unei fise de matchmaking si a interesului de business manifestat. 

Criteriile dupa care se poate face selectia de matchmaking sunt: domeniul de activitate, compania, functia, numele. Softul pus la dispozitie permite cautarea dupa aceste criterii in baza de date, stabilirea de intalniri, schimbarea datelor de contact. 

Se pot stabili intalniri 1 la 1 pe durata intregului eveniment intre toate categoriile de participanti prezenti: medici, farmacisti, stomatologi si furnizori de servicii conexe (IT, leasing, asigurari medicale, finaciar-bancare, marketing, training, auto, juridic).

Evenimentul permite o serie da facilitati de acces si de optiuni suplimentare care pot aduce o plusvaloare experientei de participant. Detalii despre tipurile de acces, costurile asociate si optiunile suplimentare se pot obtine direct pe site-ul evenimentului pe pagina de inscrieri: lite.businessdays.ro/inscrieri 

Toate tichetele de acces la evenimentul Business Days Lite sunt de tipul MULTIPASS, care permit accesul pe baza aceluiasi badge de acces a mai multor persoane, dar nu in acelasi timp. 

Business Days Lite este organizat cu sprijinul partenerilor săi: Autonom Rent-a-Car, Mass Media Consulting, Dallmayr Kaffee, Aqua Carpatica, Cotnari, Valea Vinului, Rentrop & Straton, Tandem Call Centre, Medici’S, MedLife, Zitec, Daedalus Millward Brown, Netlogiq, Media IQ, Promoteus, Porsche Timisoara, Audi, ElastOffice, LTV, 4Pay.

Printre partenerii media ai acestei ediţii: Manager.ro, Transilvania Business, BestJobs, Tjobs, Zumzi, Retail & FMCG.ro. Digi24 Timisoara, West City Radio, Televiziunea Medicala, Forbes, Capital, Comunicatedepresa.ro 

Lista completa a partenerilor: lite.businessdays.ro/parteneri 

____________

Contact presa: codruta.nicolescu@businessdays.ro | +40-741-163700 | Director Executiv ADeSCO