Business Days continua in patru orase din Romania seria de evenimente marca Andy Szekely

BUCURESTI - 17 aprilie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Cursuri

In perioada 22-26 aprilie 2013, Business Days impreuna cu Andy Szekely continua turneul aniversar 10 ani de microevenimente, “ Serile AS ”.

Conceptul “Serile AS” este gandit ca un turneu de microevenimente, in 4 orase, pe durata unei saptamani. Startul turneului il vom da pe 22 mai in Timisoara, la City Business Centre, urmand la Sibiu in 23 aprilie la Hotel Ramada, 24 aprilie la Brasov, Hotel Ramada, 25 aprilie la Bucuresti la Crystall Ballroom, iar in 26 aprilie la Crraiova, Hotel Europeca.

Scopul acestor evenimente este in primul rand inspirational fiind gandite ca pe durata celor 4 ore sa ofere in mod concentrat informatii valoroase pentru participanti si unelte pe care sa le poata aplica in viata de zi cu zi. Tema turneului de anul acesta este "Comunica! Influenteaza! Convinge!" . Participantii pot afla cum sa foloseasca secretele maestrilor influentarii ca sa isi atinga obiectivele in vanzari, networking, delegare si public speaking. 

Evenimentul este dedicat antreprenorilor, oamenilor care activeaza in vanzari, managerilor, si celor care vor sa-si dezvolte abilitatile de comunicare si vorbitul in public. 

Fiecare eveniment va avea un invitat special, antreprenor sau specialist de succes intr-un anumit domeniu, astfel ne vor onora cu prezenta:  Diana Vitan (Timisoara), Ciprian Stavar (Sibiu), Lorand Soares-Szasz ( Brasov), Petrus Stuparu  (Bucuresti) si Calin Iepure (Craiova)

Inscrierile se fac pentru fiecare oras in parte la: www.serileas.ro 

Despre Andy Szekely

Andy este trainer specialist in persuasiune si tehnici de influentare si detine in Romania licentele pentru programele de training:

Psychology of Persuasion (USA, 2004)Language and Behaviour Profile (LAB Profile, Canada 2005)Influencing with Integrity (USA, 2006) 

Ca antreprenor, Andy conduce grupul de firme AS si este membru fondator al Fundatiei Alpha Leadership prin care ofera servicii de training, coaching si consultanta pentru organizatii si intreprinzatori.

Ca NLP Master Trainer cu dubla formare (2003, 2006) Andy sustine programe pentru dezvoltare personala si profesionala, sub forma de seminarii deschise sau training pentru companii.

A fost invitat ca speaker si trainer in 5 tari Europene, in SUA si Canada si este antreprenor, trainer, autor si public speaker cu o experienta de peste 15 ani in educatia antreprenorilor din Romania.