23 mai 2012: o zi a experientelor impartasite pentru coaching

BUCURESTI - 28 mai 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Business-Edu a organizat, in 23 mai, la Crystal Palace Ballrooms, Coaching 2012 – a sasea editie a unui eveniment anual, de traditie, dedicat companiilor care doresc sa isi dezvolte o cultura organizationala de coaching si celor care implementeaza programe de coaching. Aceasta editie a Conferintei de Coaching a fost dedicata coaching-ului in organizatii si, ca fiecare eveniment Business-Edu, a fost un prilej de impartasire a experientelor, cunostintelor, opiniilor.

23 mai 2012: o zi a experientelor impartasite pentru coaching

Evenimentul s-a bucurat de prezenta unora dintre cei mai renumiti coachi si consultanti din Romania, ca Horea Murgu, Magda Bunea, Daniela Andreescu, dar si a multor HR si General Manageri din unele dintre cele mai reprezentative corporatii de pe piata romaneasca.

Agenda evenimentului a fost construita astfel incat sa le ofere participantilor cele mai bune solutii si instrumente de coaching si a inclus:

sesiuni interactive

   :

Tango Leadership: Comunicarea Organizationala

   , Laura Iaru & team

prezentari de referinta

   :

Matricea metodelor de dezvoltare

   , Marilena Petrec - APT Resources;

Coaching Skills for managers: Beneficii colaterale

   , Horea Murgu - Coaching Essence;

De la Business la Sport si de la Sport la Business

   , Dana Burghel - Oblio Learning;

Coachingul in conversatiile de evaluare

   , Magda Bunea, Coach

studii de caz

   :

Coaching intern in programele de Talent Management

   , Gabriel Nastase - BCR Erste Bank; 

High Potentials Coaching

   , Raluca Mohanu, Mihai Popa Radu - Coaching Partnership si Alexandra Burlan - Talent Consultant Vodafone; 

Ii zicem sau nu ii zicem coaching; elemente de coaching in feedback,

   Nineta Ceaus - Romtelecom

workshop

   -uri:

Healthy people, healthy organization

   , Petra Mueller-Demary & Rita Klemmayer - Sequoia Consulting

Meet the mind

Befriend your brain, lead the mind, Neuroplasticitate auto-dirijata pentru dezvoltarea flexibilitatii mintii, a creativitatii si cresterea calitatii vietii personale si profesionale

  , Daniela Andreescu

 

Mai multe detalii despre Coaching 2012, eveniment sustinut de EXEC-EDU, ASEBUSS, APT Resources si Coaching Essence si avand ca parteneri media Capital, AIDA, Romania Libera, Portal HR, AIESEC, Calendar Evenimente si IMM Romania gasiti pe pagina evenimentului http://coaching.business-edu.ro

 

Gabriela Pistol, Brand Manager

Mobil: 0746 25 87 17

E-mail: gabriela.pistol@business-edu.ro                                              

www.business-edu.ro

Despre Business-Edu Evenimente

International Coach Federation (ICF) a fost fondata in 1995 avand drept scop promovarea artei, stiintei si practicii coaching-ului profesional. Ca si lider global al organizatiilor de coaching, ICF isi propune indeplinirea scopului prin stabilirea unor standarde inalte, oferirea de certificari individuale si crearea unei retele de coach-I acreditati. Cu peste 15.000 de membri in peste 90 de tari, ICF este vocea globala a profesiei de coach.ICF Romania este o organizatie non – profit infiintata in 2006 si care in prezent are 23 de membri.In prezent, in Romania exista 6 coach-i acreditati (ACC) si inca 3 sunt in procesul de acreditare. Scopul ICF Romania este sa promoveze standardele ICF, sa atraga noi membri in organizatie, sa sprijine membrii existenti in procesul de acreditare si in relatia cu ICF, sa ofere ore de dezvoltare continua, sa sprijine companiile si persoanele care doresc sa angajeze coach-I profesionisti.