Business Edu Forum 2012 – PLAY, LEARN, PERFORM

Locul desfasurarii: Howard Johnson Grand Plaza

Organizator: Business-Edu

Un eveniment pentru profesionistii din Learning&Development

Cea de-a  IX-a ediție a Business -Edu Forum, ce va avea loc la Howard Johnson Grand Plaza București, pe 25 și 26 septembrie, are la bază conceptul Play, Learn, Perform, ales pentru a marca 100 de ani de role play și a celebra performanța profesioniștilor în industria de Learning&Development.

Cele două zile de Business-Edu Forum vor găzdui plenare animate, dezbateri, studii de caz, workshopuri interactive, ce se vor concentra asupra celor mai actuale subiecte ce animă industria și vor prezenta soluții originale, care generează schimbarea pe care ne-o dorim în organizații.

Forumul este o oportunitate unică pentru profesioniștii în L&D de a împărtăși experiențe și de a învăța unii de la alții cum pot traversa cel mai bine perioadele de criză și cum pot alege soluții practice de care business-ul are nevoie pentru a merge mai departe. Programul extrem de concentrat îmbină 3 sesiuni cu 9 key note speeches și studii de caz și 12 workshopuri, cu un concept dinamic, util oricărui senior al industriei.

Business-Edu aduce valoare acestui eveniment nu doar prin coținutul foarte variat și prin tematica originală, ci și prin invitarea figurilor marcante ale industriei, reunite ca speakeri sau participanți – anul acesta organizatorii așteptându-se la aproximativ 200 de invitați. Vor fi prezenți cei mai apreciați consultanți și antreprenori, dar și cei mai performanți oameni de HR , L&D, OD etc., din companii reprezentative pentru domeniile lor: IT&C, banking, pharma, FMCG etc.

Detalii si inscrieri:

Despre BUSINESS-EDU EVENIMENTE