Introducere in Coaching – Bucuresti, Brasov, Iasi si Constanta

BUCURESTI - 27 octombrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Curios ce inseamna Life Coaching? Cauti o noua cariera? Te asteptam sa vezi programul de formare in Life&Corporate Coaching sustinut de Noble Manhattan Coaching inurmatoarele orase:


11 noiembrie Bucuresti
13 noiembrie Iasi
27 ianuarie Constanta
29 ianuarie Brasov

Introducere in Coaching – Bucuresti, Brasov, Iasi si Constanta

Programul va fi sustinut de Gerard O’Donovan, presedinte al European Coaching Institute (ECI) si fondator Noble Manhattan. Costul unei participari este de 35 EURO + TVA.

Sectiunea de dimineata a cursului este destinata sa raspunda intrebarilor dumneavoasta legate de pregatirea pentru a deveni coach, despre cum se gasesc clienti, cum se castiga bani, standarde, certificari.
Sesiunea de dupa-amiaza este un workshop interactiv în care veti trai experienta de a fi propriul dumneavoastra coach.

• Veti fi capabili sa creati o experienta de coaching
• Veti livra si veti primi coaching
• Veti beneficia de materiale tiparite
• Veti castiga mai mult decat experienta

Fie ca doriti sa incepeti o noua afacere sau pur si simplu sa folositi noile aptitudini la locul de munca sau in cariera dumneavoastra, sesiunea “Introduction to coaching” este oportunitatea de a afla totul despre Life si Corporate Coaching.

Gerard O’Donovan este unul dintre life coach-ii de prima mana din Europa si este fondatorul companiei de life si corporate coaching Noble Manhattan. In cariera sa a pregatit mii de coachi, iar acum se concentreaza asupra activitatii de corporate si business coaching pentru Directori, CEO, Presedinti si executive din mari corporatii.

Programul sau unic de coaching este destinat maximizarii cresterii business-ului, a cresterii profitului si a optimizarii valorii actiunilor. Coaching-ul va va permite atingerea unui echilibru work/life si stabilirea unor obiective masurabile de atins. Metodele lui Gerard sunt ferme dar eficiente si implica o abordare empatica si spirituala, focusata pe nevoile personale ale fiecaruia.


Link: http://tinyurl.com/y9gw5yxDespre Business-Edu Evenimente

Misiunea Noble Manhattan:
- sa ajute persoanele in identificarea resurselor ascunse si eliberarea la potentialul lor maxim, astfel incat persoana respectiva sa-si indeplineasca toate dorintele din punct de vedere emotional, profesional si financiar.
- sa-i ghideze in a descoperi calea pe care vor sa o urmeze si obiectivele pe care vor sa le atinga, apoi sa le completeze cu abilitatile, cunostintele si instrumentele pentru a le realiza.

Taxa de participare: 35 EURO + TVA
Persoana de contact:
Cristina Tiganila tel: 021-4610981, office@publicshare.ro, cristina.tiganila@publicshare.ro