Conferinta Anti-Criza: Strategii Financiare si de Management

Locul desfasurarii: Hotel Intercontinental

Organizator: Business Media Group

Conferinta Anti-Criza: Strategii Financiare si de Management

Conferintele Anti-Criza sunt organizate de Business Media Group in perioada mai- septembrie 2009. Seria de evenimente cuprinde sapte conferinte, dedicate celor mai importante industrii si domenii afectate de criza economica. Prima conferinta, Strategii Financiare si de Management va prezenta cele mai inovative strategii si solutii pentru criza financiara, pentru prevenirea crizei de lichiditati, planificarea financiara corecta pe timp de criza, optimizarea costurilor, adaptarea portofoliului de investitii, solutiile de factoring si gasirea capcanelor in M&A.
La eveniment vor participa middle si top-managers, consilieri financiari, consultanti, manageri de tara, manageri regionali, directori administrativi, directori de dezvoltare, manageri si consultanti de vanzari, manageri risc operational.
Evenimentul prezinta criza ca fiind o parte naturala din ciclul de viata unei afaceri, care contribuie la maturizarea si asezarea acesteia. Dincolo de abordarea naturalista, vom discuta despre ce presupune de fapt, din punct de vedere practic, schimbarea unor procese fundamentale sau valori pe care o aduce cu sine criza, cum prevenim criza de lichiditati, cum trebuie sa arate o planificare financiara de criza, ce inseamna optimizarea costurilor, ce se intampla cu portofoliul de investitii si solutii de factoring, capcane M&A si cu cine trebuie sa vorbesti inainte de o fuziune sau achizitie.

Alina Mihai

Despre BUSINESS MEDIA GROUP

Despre GreenBiz Forum
GreenBiz Forum este primul eveniment ce abordeaza trendul green din perspectiva contributiei brandurilor si corporatiilor. El face parte dintr-un proiect mai amplu dezvoltat de revista Biz si denumit GreenBiz, o platforma de media si un loc in care toti cei care relationeaza cu ideea de greenbusiness sa acceseze informatii, sa interactioneze, sa poata comunica experiente legate de green business si green marketing. Aceasta include evenimente de business, un blog specializat – Green360 si o sectiune editoriala dedicata in cadrul revistei Biz.

Despre Biz
Biz este prima revista de afaceri de business din Romania. Anul acesta sarbatoreste zece ani de existenta, ocazie cu care marcheaza numeroase premiere pe piata publicatiilor de afaceri. La primul sau numar, in 2000, cand majoritatea conexiunilor la Internet in Romania se faceau prin dial-up, Biz titra pe coperta ca Internetul este afacerea viitorului. Piata urma sa ii dea dreptate ani mai tarziu. Termenul de brand, atat de popular azi, a fost introdus in vocabularul de marketing in 2002, pe coperta Biz. Formate jurnalistice cum sunt coverstory, feature, topuri sau ghiduri sau evenimente de amploare cum sunt ZileleBiz au fost initiate in Romania de catre Biz. Incepand din 2009 revista Biz are un nou actionariat si este condusa de Marta Usurelu.

Participare: Intrare libera