GreenBiz Forum

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Revista Biz

GreenBiz Forum

GreenBiz Forum (www.bizforum.ro) este un eveniment de o zi dedicat provocarilor si oportunitatilor oferite de afacerile green, practicilor de management sustenabil si strategiilor de green marketing.

Vor fi prezentate cele mai bune practici de management sustenabil, normele si legislatia in domeniul afacerilor verzi, studii de caz ale celor mai reusite campanii green, solutiile de social media pentru comunicarea brandurilor eco-friendly si cele mai viabile strategii de green marketing si PR.

Intre speakerii evenimentului, pana acum si-au confirmat prezenta Dragos Dehelean - Director General Selenis, Florina Serban - CSR Coordinator Cosmote, Alina Bratu - PR Manager, Tuborg, Eusediu Margasoiu - Managing Partner The Network, Dan Dumitrescu - Civika.

La eveniment vor participa reprezentanti din top si middle management din marile companii, specialisti in PR, corporate communication officers, brand manageri interesati de strategii de green marketing, ONG-uri, reprezentanti media de specialitate, antreprenori de eco business care cauta parteneri de afaceri si furnizori de solutii precum si reprezentanti ai oficialitatilor care vor prezenta normele si legislatia in domeniu.

GreenBiz Forum face parte din proiectul GreenBiz, o platforma de media dedicata antreprenorilor, managerilor si oamenilor de marketing care relationeaza cu ideea de greenbusiness. GreenBiz include evenimente de business, un blog specializat – Green360.ro si o sectiune editoriala in cadrul revistei Biz.


Persoana de contact: Alina Mihai
Marketing Coordinator Biz

Despre BUSINESS MEDIA GROUP

Despre GreenBiz Forum
GreenBiz Forum este primul eveniment ce abordeaza trendul green din perspectiva contributiei brandurilor si corporatiilor. El face parte dintr-un proiect mai amplu dezvoltat de revista Biz si denumit GreenBiz, o platforma de media si un loc in care toti cei care relationeaza cu ideea de greenbusiness sa acceseze informatii, sa interactioneze, sa poata comunica experiente legate de green business si green marketing. Aceasta include evenimente de business, un blog specializat – Green360 si o sectiune editoriala dedicata in cadrul revistei Biz.

Despre Biz
Biz este prima revista de afaceri de business din Romania. Anul acesta sarbatoreste zece ani de existenta, ocazie cu care marcheaza numeroase premiere pe piata publicatiilor de afaceri. La primul sau numar, in 2000, cand majoritatea conexiunilor la Internet in Romania se faceau prin dial-up, Biz titra pe coperta ca Internetul este afacerea viitorului. Piata urma sa ii dea dreptate ani mai tarziu. Termenul de brand, atat de popular azi, a fost introdus in vocabularul de marketing in 2002, pe coperta Biz. Formate jurnalistice cum sunt coverstory, feature, topuri sau ghiduri sau evenimente de amploare cum sunt ZileleBiz au fost initiate in Romania de catre Biz. Incepand din 2009 revista Biz are un nou actionariat si este condusa de Marta Usurelu.

Participare: Intrare libera