Incep Zilele Biz!

BUCURESTI - 16 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Zilele Biz, cel mai mare eveniment business-to-business din Romania, debuteaza luni, 19 noiembrie, la World Trade Center Bucuresti. Editia a 6-a aduce aceleasi 5 domenii consacrate dezbatute in zeci de conferinte si workshop-uri, dar si o serie de noutati : One2One meetings - intalniri directe intre finantatori si antreprenori, lansarea comunitatii sociale pe site-ul www.zilelebiz.ro, concursul 11 minutes pentru antreprenori, sesiune speciala Campionii – Inspiratie pentru afaceri, conferinta internationala TMT Ventures destinata domeniului IT si Internet si peste 30 de speakeri internationali confirmati.

Incep Zilele Biz!

Dintre invitatii speciali la eveniment ii mentionam pe: George T. Haber - CEO CrestaTech Silicon Valley, Marketing Guru, unul dintre cei mai bogati antreprenori de origine romana, Ludwik Sobolewski - Presedintele Bursei de Valori Varsovia, Mark Chalmers - ex-Creative Director Strawberry Frog Amsterdam, campionii mondiali Leonard Doroftei si Gabriela Szabo, Stephen Davies - Social Media Manager Webitpr, Martin Cserba si Alexander Felsenberg, Co-Fondatori ai agentiei interactive 101 Worldwide AG, Leon Ramakers - ex-CEO Mojo Concerts, Senior Consultant Live Nation şi Partener al Emag!c Entertainment, Paul Garrison - autor al cartii „Exponential Marketing”, John Fitzpatrick, CMS Cameron McKenna, Wei-Hai Chu, Business Angel, Wojciech Ozimek- CEO, One2tribe, Poland, Tomasz Czechowicz- Managing Partner, MCI Management; Alan McCready – Mivan Development; Michael Klar- Director, QXL Poland, alaturi de zeci de profesionisti locali din finante-banci, real-estate, IT&C, marketing si advertising, new media, CSR, business angels, fonduri de investitii si venture capitalists.
Programul fiecarei zile si lista completa de invitati sunt disponibile pe www.zilelebiz.ro

Va asteptam in fiecare zi, intre 19 si 23 noiembrie, incepand cu ora 9 a.m la World Trade Center Bucuresti, la Centrul de presa al Zilelor Biz. Dotat cu laptopuri si internet wireless, Centrul de presa ofera jurnalistilor acreditati oportunitatea de a accesa biografiile speakerilor invitati, programul detaliat dar si fotografii realizate in timpul evenimentului.

Despre Business Media Group

Business Media Group (BMG) este un grup independent de media fondat în 1995 cu doua divizii de publicaţii: Business Publishing (ce cuprinde săptămânalul în limba engleză Business Review, revista de afaceri Biz, BusinessWeek Romania – licenta celei mai citite reviste de afaceri din lume, cel mai complet ghid al afacerilor, The Workbook şi revista de publicitate Campaign) şi Lifestyle Publishing (Stuff – licenţa revistei internaţionale de tehnologie Stuff Magazine, Autocar - licenta exclusiva a primului titlu auto din lume).
Pe langa acestea, Business Media Group este organizatorul unora dintre cele mai importante evenimente B2B din Romania, prin Divizia de Evenimente: Zilele Biz, Strategic, Business Review Forum, BizAcademy, Ad’Or.

Pentru acreditari de presa, va rugam sa ne contactati la telefon 021.206.06.80 sau email adina.milea@bmg.ro, persoana de contact – Adina Milea, Marketing Coordinator Business Media Group.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/business-media-group/incep-zilele-biz