BOS organizeaza conferinta de presa “Expeditie in HR”

Locul desfasurarii: Palatul Sutu

Organizator: Business Organization for Students (BOS)

 BOS organizeaza conferinta de presa “Expeditie in HR”

Conferinta de presa « Expeditie in HR » va avea loc joi, 23 februarie, ora 11:15 in incinta Palatului Sutu. La conferinta sunt invitati toti jurnalistii interesati de subiectul resurselor umane.

In cadrul conferintei se va prezenta conceptul proiectului. Gestionarea resurselor umane este importanta in absolut orice domeniu, de la companii multinationale si firme specializate in HR, pana la sport si arta.
Pentru o mai buna informare aveti mai jos agenda evenimentului.

Agenda evenimentului:

Marti: 21feb . ora 12:00 Exploreaza perspectivele
Invitati: HR managerii de la Genpact, IMSAT, Honneywell, NetBridge
Invitat special: Eric Kish
Se va discuta despre pozitionarea viitorilor angajati in piata,compatibilitatea pregatitii profesionale cu cerintele pietei, solutii pentru dezvoltarea tinerilor in concordanta cu nevoile pietei, motivatia angajatilor

Miercuri: 22feb. Ora 12:00 Formeaza-ti BRAND-ul
Invitati: Specialisti in resurse umane de la CODECS, Adecco, Mind Smith, Ierecson
Invitat special: Andy Sezely
Invitatii vor oferi solutii de dezvoltare personala prin metode tip coaching si vor explica nevoia de training-uri.

Joi: 23 feb.2006 Indrazneste !
Invitati: regizori, antrenori
Octavian Belu, Florin Piersic jr., Marin Dinescu
Se vor aduce in discutie ideea de competitivitate, importanta echipei in mijlocul careia se poate evolua, solutii speciala de motivare si evaluare.

Jurnalistii care doresc sa participe la conferinta de presa isi pot confirma prezenta la adresa de mail : irina.mateescu@bosromania.ro
Business Organization for Students ofera punctual o pregatire complementara celei teoretice, precum si o noua perspectiva asupra viitoarei cariere a studentului. Partenerii BOS sunt: Cabinetul Calin Tatomir, Allied Telesyn, Euroweb, MyJob.


Irina Mateescu - PR Manager
Mobil: 0722218380
e-mail: irina.mateescu@bosromania.ro
www.bosromania.ro
www.abm.ro

Despre BUSINESS ORGANISATION FOR STUDENTS

Business Organization for Students este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non - profit, educationala, condusa in intregime de studenti.

ABM Days este un eveniment recunoscut în mediul studenţesc, fiind sprijinit de companii importante din România. Partenerii ABM Days au fost: Cabinetul Calin Tatomir, Ops, Borsec, Interamerican, Allied Telesyn, Marsh, Radiocomunicatii S.A., Euroweb, Kinecto, CODECS, Foote Cone&Belding, Dial Telecom si Focus Publicis, iar sponsorii au fost: Create Direct, Compass Consulting, AVON, Vel Pitar, TBWA, Leo Burnett.

Participare: Intrare libera