BOS organizeaza Zilele KPMG in ASE

BUCURESTI - 15 martie 2005

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Business Organization for Students (BOS) organizeaza pentru a II-a oara Zilele KPMG la Academia de Studii Economice, in parioada 15-17 martie 2005. Evenimentul ofera studentilor aflati in ani terminali si absolventilor sansa de a incepe o cariera in domeniile: audit, tax si advisory- servicii oferite de KPMG in 148 de tari, printre care si Romania.

BOS organizeaza Zilele KPMG in ASE

Intre 15 si 17 martie va exista un stand KPMG in ASE, Facultatea de Comert, Hol etajul 1, intre orele 10:00 si 16:00. Prin intermediul acestuia, studentii si cei interesati pot obtine mai multe detalii legate de procesul de selectie si cerintele companiei. De asemenea, la stand se vor gasi si aplicatii KPMG care pot fi completate si trimise impreuna cu CV-ul in limba engleza la sediul KPMG din Bucuresti, ca prim pas in procesul de selectie. Aplicatiile KPMG se pot downloada si de pe siteul www.kpmg.ro.
Miercuri, 16 martie, BOS ofera sansa unei intalniri unice. Reprezentanti ai KPMG din UK vor explica studentilor ce inseamna o cariera in cadrul unei companii multinationale, precum si principiile si valorile care stau la baza construirii unei afaceri solide. Conferinta va avea loc in sala 2013 a Facultatii de Cibernetica, intre orele 14:00 si 16:00. Mai multe informatii legate de Zilele KPMG in ASE se pot afla si vizitand siteul www.abm.ro.
“Mediul universitar are nevoie de astfel de evenimente pentru a stabili o legatura cat mai stransa intre oamenii de business, companii si studentii. Prin Zilele KPMG in ASE si prin alte evenimente dezvoltate de BOS: ABM Community, Open Gate, Zilele Pietei Asigurarilor, ne-am propus sa oferim oportunitati de angajare publicului studentesc, dar si o cat mai buna intelegere a mediului de business din Romania.” a declarat George Samoila – Presedinte BOS.

Despre Business Organisation for Students

Business Organization for Students este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non - profit, educationala, condusa in intregime de studenti. Partenerii BOS sunt: Cabinetul Calin Tatomir, Binder Gruppe, Interamerican, Allied Telesyn, Marsh, Radiocomunicatii S.A., Euroweb, Kinecto Permission Marketing, Neogen.

Alina Blaga - PR Manager
Business Organization for Students
alina.blaga@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/business-organisation-for-students/bos-organizeaza-zilele-kpmg-in-ase