Interes ridicat pentru Zilele KPMG in ASE, eveniment organizat de BOS

BUCURESTI - 17 martie 2005

Comunicat tip General in ONG

Miercuri, 16 martie, a avut loc conferinta de prezentare a locurilor de munca si a oportunitatilor oferite studentilor economisti de catre KPMG. Evenimentul s-a bucurat de prezente importante din top managementul KPMG, iar discutia a fost moderata de catre doamna Oana Grigoriu-HR Manager KPMG Romania.

Evenimentul organizat de BOS s-a bucurat de ecou in randul studentilor, dovada fiind numarul impresionant de participanti la conferinta. Din expunerile invitatilor s-au putut desprinde sfaturi pentru cei ce doresc sa lucreze in audit, tax si advisory, precum faptul ca este importanta cunoasterea societatii inainte de a-i verifica cifrele. S-a subliniat faptul ca la fiecare proiect realizat angajatii au sansa de a cunoaste si de a invata o piata noua.
“Studentii trebuie sa vada facultatea ca pe un stadiu, o caramida de baza, pentru ca intr-o companie multinationala precum KPMG accentul se pune pe dezvoltare si invatare continue. Cautam oameni interesati de mediul de business, cu o gandire clara, cu o perspectiva clara si bine informati in legatura cu achizitiile si cumpararile efectuate pe piata.” a declarat Oana Grigoriu-HR Manager KPMG Romania.
BOS dezvolta proiecte in doua directii: continuitate si oferirea de locuri de munca pentru studenti. Prin Zilele KPMG in ASE ne-am propus sa aducem o solutie studentilor ce-si doresc o cariera in audit, tax si advisory.

Despre Business Organisation for Students

Business Organization for Students este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non - profit, educationala, condusa in intregime de studenti. Partenerii BOS sunt: Cabinetul Calin Tatomir, Binder Gruppe, Interamerican, Allied Telesyn, Marsh, Radiocomunicatii S.A., Euroweb, Kinecto Permission Marketing, Neogen.Alina Blaga - PR Manager
0726 37 54 18
Business Organization for Students
alina.blaga@gmail.com