The Choice 2005: “Searching for passionate people!”

BUCURESTI - 9 noiembrie 2005

Comunicat tip General in ONG

“Fiecare are dreptul sa-si aleaga organizatia din care sa faca parte si in care sa se dezvolte atat personal cat si profesional. Alegeti organizatia care sa vi se potriveasca si in care sa va implicati de placere. Proiectul s-a numit “The Choice” pentru ca fiecare are dreptul sa aleaga, dar numai BOS face diferenta: prin pasiunea pe care o demonstreaza membrii sai in organizarea proiectelor” , Mateescu Irina, PR Manager BOS.

The Choice 2005: “Searching for passionate people!”

In perioada 10 octombrie – 4 noiembrie 2005, Business Organization for Students si-a derulat programul de recrutare a noilor membrii. Proiectul s-a intitulat “The Choice”: “Fiecare are dreptul sa-si aleaga organizatia din care sa faca parte si in care sa se dezvolte atat personal cat si profesional. Alegeti organizatia care sa vi se potriveasca si in care sa va implicati de placere. Proiectul s-a numit “The Choice” pentru ca fiecare are dreptul sa aleaga, dar numai BOS face diferenta: prin pasiunea pe care o demonstreaza membrii sai in organizarea proiectelor” , Mateescu Irina, PR Manager BOS.


Cei care se regasesc printre noii membrii BOS au parcurs 3 etape de selectie: 10-21 octombrie 2005 au fost completate si depuse aplicatiile pentru admiterea la interviuri atat in format fizic cat si online pe www.abm.ro, 25 octombrie – 1 noiembrie 2005 au avut loc interviurile individuale pentru cei care au trecut de selectia aplicatiilor, iar pe 2 si 3 noiembrie, cei care au depasit si interviurile individuale au fost invitati la interviurile de grup. Lista finala a fost afisata vineri 5 noiembrie orele 18:00 si curpinde un numar de 56 de membrii.

Ieri seara a avut loc prima sedinta BOS alaturi de noii membrii. Acestia au luat un prim contact cu BOS, cu boardul si cu managerii departamentelor. Dupa ce fiecare si-a descris personalitatea prin 3 cuvinte semnificative si a primit badgeul, le-a fost prezentat programul de traininguri pe fiecare departament. In urmatoarele 3 saptamani vor avea loc traininguri pe fiecare departament, astfel incat la sfarsitul acestei perioade noii membrii sa-si aleaga departamentul in deplina cunostinta de cauza.
BOS se pozitioneaza pe piata ca fiind o organizatie studenteasca de elita, care organizeaza programe educationale serioase si de impact pentru cariera studentilor.

In decursul zilei de astazi noii membrii Business Organization for Students vor asista la “Programul de burse” oferit de SCOP Computers in colaborare cu BOS, urmand ca dupa perioada de traininguri sa isi ia atributiile in serios pentru organizarea primului proiect semnat BOS: Zilele Pietei Asigurarilor. Acesta se afla la a cincea editie si va reuni personalitati din piata de asigurari din Romania, care au un cuvant greu de spus pe aceasta piata.


Despre Business Organisation for Students

Business Organization for Students este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, non - profit, educationala, condusa in intregime de studenti.

www.bosromania.ro
irina.mateescu@bosromania.ro