BOS recrutează! Business + fun. Rețeta o descoperi la noi!

BUCURESTI - 17 octombrie 2010

Comunicat tip General in ONG

Toată lumea stie că „Toamna se numără bobocii” ... si bosuletii!
E octombrie, deci BOS (Business Organization for Students) recruteaza!
Dacă ești un tânar energic, ambițios, dornic de a dobândi cunoștințe în domenii precum Advertising, PR, HR, Marketing, Relații Internaționale, Financiar sau Vânzări și care visează la o carieră în business nu mai sta pe gânduri! Intră pe www.bosromania.ro și descarcă aplicația. Nu îți mai rămâne decât să o completezi și să o trimiți la adresa recrutare@bosromania.ro până la data de 23 octombrie 2010, ora 24:00!

BOS recrutează! Business + fun. Rețeta o descoperi la noi!

Business Organization for Students este locul ideal în care ai șansa să îți pui în practică ideile și să te perfecționezi, contribuind în același timp și la dezvoltarea organizației.
Alături de noi vei învăța ce înseamnă business-ul, vei interacționa atât cu specialiști de renume din cadrul diferitor companii de top cât și cu alți tineri pasionați și dornici să se afirme, realizând alături de aceștia numeroase proiecte de succes.
Dacă încă te mai întrebi ”de ce BOS?!” trebuie să știi că BOS este singura organizație studențească care va dobândi în curând statutul de Junior Entreprise în cadrul JADE (European Confederation of Junior Enterprises), cu alte cuvinte proiecte destinate companiilor, posibilitatea de a călători și a cunoaște oameni noi și nu în ultimul rând șansa de a aplica pentru un post JADE la Bruxelles.
Și cum ne place să combinăm Business-ul cu distracția, e important să menționăm training-urile, teambuilding-urile și chiar ieșirile în cadrul cărora vei cunoaște persoane noi și vei avea parte de multă voie bună.
Pentru a te familiariza atât cu noțiunea de voluntariat și cu ceea ce organizația noastră dorește să promoveze, dar și cu ceea ce înseamnă distracție pentru noi, te invităm să iei parte marți, 19 octombrie 2010, între orele 16.oo-18.oo la un eveniment marca BOS care se va desfășura la sala Schuman ( ASE ) , și care va fi urmat de un after party în club Mandragora, începând cu orele 19:00.
Pentru mai multe detalii te așteptăm la standul nostru din ASE, clădirea Facultății de Cibernetică, etajul 1.

Despre Business Organization fos Students

Înființată în 2001, Business Organization for Students este o organizație non-guvernamentală, educațională, condusă exclusiv de studenți. Până în prezent, BOS a realizat pentru studenți diverse proiecte axate, în principal, pe domeniile: Management, Marketing, PR, HR, IT.
Prin proiectul Recrutare 2010 BOS oferă studenților șansa de a se familiariza cu domeniile enumerate mai sus, de a-și pune în practică ideile și de a se dezvolta din punct de vedere profesional.

Bonyhai Andrea
Media Plan Responsible BOS
andrea.bonyhai@gmail.com
0745 242 177

andrea.bonyhai@gmail.com