Piata Trade Expo - Food & Bar Show

Locul desfasurarii: Centrul Expozitional

Organizator: Revista Piata si Food & Bar Magazine

Noutati, promotii si premii pentru detailisti la Piata Trade Expo Constanta

 Revista Piata organizeaza cea de-a VI-a editie a Piata Trade Expo la Constanta pe 24 martie, la Centrul Expozitional (Bulevardul Mamaia, vizavi de hotel Malibu). Piata Trade Expo este singura expozitie dedicata comerciantilor traditionali, retelelor locale de retail si distribuitorilor locali, precum si furnizorilor de produse si servicii pentru industria bunurilor de larg consum

Pentru a imbina utilul cu placutul, vizitatorii expozitiei vor avea sansa de a castiga unul din premiile in produse oferite de opt companii expozante. Premiile vor fi castigate prin tragere la sorti in cadrul celor doua tombole. Pe langa samplinguri si premii, expozantii pregatesc promotii si oferte speciale. Echipa producatorului de lactate Tnuva a anuntat deja oferta speciala pentru Piata Trade Expo de la Constanta: discount de 15% pentru toate produsele comandate pe toata durata expozitiei.

Demonstratii practice pentru profesionistii din Horeca la Food & Bar Show - Constanta

Food & Bar Magazine organizeaza la Constanta a V-a editie a Food & Bar Show - un eveniment de prezentare a tendintelor din Horeca. Food & Bar Show va avea loc joi, 24 martie, incepand cu ora 10.00, la Centrul Expozitional Constanta (in cadrul Salonului de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica 2011).

La Food & Bar Show - evenimentul dedicat exclusiv restaurantelor si unitatilor Horeca, participantii vor putea afla detalii despre noutatile oferite de unii dintre cei mai importanti furnizori, in scopul cresterii calitatii serviciilor si a maximizarii profitului.

In cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea urmari o serie de demonstratii culinare sustinute de maestrii Horia Virlan si Cezar Munteanu. Cei doi renumiti bucatari vor pregati delicii culinare exemplificand practic cum pot fi folosite produsele din oferta furnizorilor si ce avantaje aduc celor care le utilizeaza.

Despre BUSINESS PUBLISHING GROUP

Confirmare pana la data: 23 martie 2011

Participare: Intrare libera