Buticul Verde – Inregistreaza vanzari record si isi recompenseaza clientii cu super reduceri, inainte de sarbatori.

BUCURESTI - 17 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Buticul Verde , magazinul online care promoveaza un stil de viata sanatos, orientat spre frumusete, preventie si terapii eficiente, sarbatoreste un an plin de succese, oferind reduceri de pana la 50%, in perioada 18-20 Decembrie, pe www.buticulverde.ro.

Promotii pana la -50% - Last Weekend 2020

Promotii pana la -50% - Last Weekend 2020

Noul brand 100% romanesc, Buticul Verde, deschis la inceputul anului 2020, a reusit performanta de a atinge vanzari remarcabile, in doar cateva luni , satisfacand nevoile si dorintele consumatorilor de toate varstele, prin gama vasta de produse naturale , bio si organice pe care o ofera.

Produse naturale pentru orice buzunare!

Fiind format dintr-o echipă tanara si pasionata de tot ce reprezinta un stil de viata sanatos, Buticul Verde are ca principal obiectiv comercializarea produselor naturiste/organice/sustenabile: suplimente alimentare, siropuri, alimente bio, cosmetice naturale si numeroase produse concepute cu grija pentru copii, la preturi mici.

Misiunea Buticul Verde este de a reinvia in fiecare dintre noi, dragostea pe care o purtam fata de natura si respectul fata de noi insine. Buticul Verde invoca echilibrul dintre natura si stiinta, dintre ceea ce ne ofera natura si recunostinta pe care o purtam noi, oamenii. Fiind intr-o permanenta conexiune cu natura iti mentii fara prea mult efort organismul sanatos, evitand sau incetinind procesul de imbatranire si degradare la nivel celular.

Buticul Verde ofera o platforma e-market usor de navigat, cu produse de calitate, atent selectionate, de la cei mai cunoscuti si de incredere producatori si distribuitori, pentru a satisface si cele mai exigente dorinte, la preturi extrem de avantajoase. Buticul Verde se pozitioneaza pe piata magazinelor on-line de profil prin “Produse naturale pentru orice buzunare!, o gama larga de produse, oferte imbatabile si surprize promotionale lunare, prin campanii active. 

Despre Buticul Verde

Compania are ca domeniu de activitate retail-ul online, activand pe aceasta piata cu o vechime de peste 1 an.