Cosmetice organice, cosmetice naturale – ingrediente de lux! Alege ofertele Store.IrinaReisler.ro!

BUCURESTI - 23 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Store.IrinaReisler.ro iti propune cosmetice organice spectaculoase, cu ingrediente de lux, pentru o frumusete aparte!

Magazin de cosmetice profesionale, Store.IrinaReisler.ro vine in sprijinul tau cu formule inedite, cu produse unicat de care te vei indragosti pe loc. Iata cateva din produsele care te asteapta in oferta de cosmetice organice a Store.IrinaReisler.ro:

KIT CHRONOLOGICAL DNA 2

Kitul contine bio-cosmetice care au introduse, in nucleul celulei, filamente de ADN și molecule de protectie. Acestea incetinesc procesul de imbatrinire, in fiecare celula a pielii, si recupereaza elasticitatea, confortul si stralucirea, redau culoarea pielii, acopera ridurile existente si previn aparitia celor noi. Reprezinta un tratament de intinerire complet si foarte eficient.

SCIENTIFIC

O crema de lux, care ofera grija deosebita in controlul semnelor de imbatrinire. Stimuleaza si accelereaza procesul natural de regenerare celulara si sustine elasticitatea pielii. Datorita puterii sale nutritive si de regenerare, crema este potrivita pentru orice virsta si orice tip de piele, inclusiv pentru cea care sufera de uscaciune extrema, alergii, psoriazis și descuamare.

Intreaga oferta de COSMETICE ORGANICE este disponibila pe http://store.irinareisler.ro, magazinul celor mai spectaculoase tratamente anticelulitice, tratamente de slabire, tratamente de remodelare corporala si antirid!

Informatii contact:

Website: http://store.irinareisler.ro

Telefon: 0749.286.032

Adresa de email: ireisler@gmail.com