Cosmetice profesionale pentru frumusete la superlativ

BUCURESTI - 31 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Magazin de cosmetice profesionale , Store by Irina Reisler iti propune cele mai revolutionare produse in materie de beauty, precum si o gama inedita de produse cosmetice PostQuam, Sanase, Vida si Alissi Bronte.

Gama de cosmetice online disponibila in magazinul virtual Store by Irina Reisler raspunde tuturor nevoilor in materie de beauty, fiind structurata pe sectiuni, pentru o navigare usoara si rapida.

Iata cu ce va asteptam pe http://store.irinareisler.ro:

1. Produse cosmetice corporale – geluri anticelulitice, creme anticelulitice, masti peel off, uleiuri anticelulitice, seruri si solutii profesioniste, cu rezultate rapide in lupta cu celulita, tratamente anticelulitice revolutionare, produse cosmetice antivergeturi, cosmetice dedicata perioadei de sarcina si alaptare, cosmetice pentru ingrijirea mainilor, unghiilor, picioarelor, etc. 

2. Produse cosmetice faciale – o selectie inedita de cosmetice pentru ten normal, ten sensibil, ten uscat, ten gras, cosmetice pentru ingrijirea ochilor, aparate pentru tratamente faciale.

3. Produse cosmetice pentru ingrijirea parului – cosmetice impotriva caderii parului, cosmetice impotriva matretii, cosmetice pentru ingrijirea parului gras si uscat, masti, balsamuri si tratamente profesionale pentru par, etc.

4. Produse pentru machiaj profesional, rezistent

5. Produse pentru manichiura si pedichiura

6. Cosmetice pentru barbati

Va invitam online pentru a descoperi intreaga noastra oferta de cosmetice profesionale, special construita pentru nevoile zilnice.

Informatii contact:

Website: http://store.irinareisler.ro

Telefon: 0749.286.032

Adresa de email: ireisler@gmail.com

Despre By Irina Reisler

Magazin online de cosmetice profesionale pentru femei si barbati. Produse cosmetice faciale, produse cosmetice corporale, tratamente anticelulitice, tratamente antivergeturi, produse pentru ingrijirea parului, cosmetice pentru machiaj profesional, tratamente profesionale de slabire, etc.