Promotii deosebite in Store.irinareisler.ro

BUCURESTI - 21 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Promotii, oferte speciale in magazinul de cosmetice online Store.irinareisler.ro !

Magazinul de cosmetice profesionale Store.irinareisler.ro te asteapta cu oferte speciale, zi de zi. Te invitam, asadar, intr-o lume a rasfatului si a frumusetii, propunandu-ti cele mai inovatoare tratamente de infrumusetare.

Iata care sunt ofertele speciale active pe Store.irinareisler.ro:

Reducere de pret Therma-Frio-Shock Complete

THERMA-FRIO-SHOCK COMPLETE - CEL MAI SPECTACULOS TRATAMENT ANTICELULITIC, PENTRU SLABIRE RAPIDA, COMPACTARE, TONIFIERE SI ANTIVERGETURI, CU DUBLU EFECT TERMIC: CALD / RECE.

Promotie valabila in perioada 17 02 2014 - 23 02 2014.

SUPER PROMOTIE THERMA-FRIO-SHOCK

THERMA-FRIO-SHOCK - CEL MAI SPECTACULOS TRATAMENT ANTICELULITIC, PENTRU SLABIRE RAPIDA, COMPACTARE SI REMODELARE CORPORALA, CU DUBLU EFECT TERMIC: CALD / RECE.

LA ACHIZITIONAREA KITULUI, PRIMITI CADOU UN PRODUS CU DUBLU EFECT: CHOCOLATE GLUTEUS GEL, GEL ARDERE GRASIMI, CE TONIFIAZA PIELEA, SIMULTAN.

PRET REDUS: CHOCOLATE BODY SLIM

CHOCOLATE BODY SLIM - KIT DE SLABIRE RAPIDA (ANTICELULITIC, SLIMMING, DETOXIFIERE, REJUVENARE CE- LULARA, TONIFIERE SI CURATARE)

Promotie valabila in perioada 01 02 2014 - 28 02 2014.

CRIO THERMA-FRIO-SHOCK - TRATAMENT ANTICELULITIC, DE SLABIRE RAPIDA SI REMODELARE CORPORALA, CU DUBLU EFECT TERMIC - CALD / RECE - SI CU DUBLU EFECT DE COMPACTARE.

SUPER PROMOTIE CRIO THERMA-FRIO-SHOCK COMPLETE

CRIO THERMA-FRIO-SHOCK COMPLETE - TRATAMENT ANTICELULITIC, PENTRU SLABIRE RAPIDA, ANTIVERGETURI SI PENTRU TONIFIERE, CU DUBLU EFECT TERMIC (CALD / RECE) SI CU DUBLU EFECT DE COMPACTARE.

LA ACHIZITIONAREA KITULUI, PRIMITI 1000 ML DE LICHID FRIO, IN LOC DE 500 ! PROMOTIA ESTE VALABILA PINA PE 25 FEBRUARIE.

Promotie valabila in perioada 19 02 2014 - 25 02 2014.

LICHIDARE STOC: PRETURI REDUSE, LA PRODUSELE DIET ESTHETIC

ULTIMELE PRODUSE DIET ESTHETIC, DIN STOC ! PROFITA DE PRETURILE EXCELENTE, CA SA-TI INGRIJESTI TENUL SI CORPUL CU AJUTORUL COSMETICELOR CERTIFICATE ECO, FARA PARABENI SI CU INGREDIENTI SUTA LA SUTA NATURALI ! Promotie valabila in limita stocului disponibil.

PROMOTIE PERFECT BODY

PERFECT BODY - TRATAMENT ANTICELULITIC, DE COMPACTARE, DE SLABIRE RAPIDA, DETOXIFIERE SI REJUVENARE CELULARA.

LA ACHIZITIONAREA KITULUI, PRIMITI CADOU MOULDING CREAM 200 ML !

PROMOTIE INSTANT BEAUTY

INSTANT BEAUTY - TRATAMENT ANTICELULITIC, ANTI VERGETURI SI DE TONIFIERE

La achizitionarea kitului, primiti cadou Reaffirming Cream 200 ml !

Promotie valabila in perioada 06 02 2014 - 28 02 2014.

PLATESTI 2, PRIMESTI 3: HAPPY FACE GIFT 1

PLATESTI DOAR 160 LEI, PENTRU 3 CREME DE FATA: YOUNG AGAIN + RETINOL C ANTIWRINKLE = 160 LEI, NUTRITIVE NIGHT CREAM CU ACID HYALURONIC = CADOU ! BUCURA-TE DE O SUPER PROMOTIE, CHIAR ACUM ! PACHETUL ESTE RECOMANDAT PERSOANELOR CU VIRSTA PESTE 35 DE ANI.

25% REDUCELE, LA MAKE-UP POST QUAM !

LA INCEPUT DE AN, PRODUSELE PROFESIONALE DE MAKE-UP DE LA POST QUAM AU PRETURILE REDUSE CU 25 % ! BUCURA-TE DE CALITATEA LOR, CHIAR ACUM ! STOCUL ESTE LIMITAT.

Promotie valabila in perioada 05 02 2014 - 28 02 2014.

PLATESTI 2, PRIMESTI 3: HAPPY FACE GIFT 3

PLATESTI DOAR 160 LEI, PENTRU 3 CREME DE FATA : CAVIAR_24 + BIOACTIVE CREAM = 160 LEI, INTENSIVE SERUM CU ACID HYALURONIC = CADOU ! PACHETUL ESTE RECOMANDAT PENTRU HIDRATAREA TENULUI SI PREVENIREA/TRATAREA RIDURILOR.

40% REDUCERE, MANICHIURA/PEDICHIURA POST QUAM

OJELE SI TRATAMENTELE PENTRU UNGHII DE LA POST QUAM AU PRET REDUS cu 40% ! SUPER CULORI, SUPER CALITATE, INTR-O SUPER PROMOTIE, PENTRU UN AN FRUMOS SI VESEL ! Stoc limitat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/by-irina-reisler/promotii-deosebite-in-store-irinareisler-ro