byron lanseaza DVD-ul Live Underground la Iasi pe 19 mai si la Piatra Neamt pe 20 mai

Piatra Neamt - 14 mai 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Trupa byron , aflata in turneul de promovare a DVD-ului Live Underground, va canta la Iasi sambata, pe 19 mai, in Underground Pub si la Piatra Neamt , duminica 20 mai, la Tequila Bowling . Concertul de la Iasi va incepe de la ora 21:00. Inainte de acesta, incepand cu ora 19:00, trupa se va intalni cu fanii si cu presa la ceainaria Carturesti Iulius Mall in cadrul evenimentului byron Infusion – Live Overground. Se va sta la povesti despre DVD, se vor proiecta secvente din acesta, se vor face poze, se vor da autografe si poate se vor interpreta si una, doua piese unplugged.

byron lanseaza DVD-ul Live Underground la Iasi pe 19 mai si la Piatra Neamt pe 20 mai

DVD-ul Live Underground contine cele doua concerte sustinute de byron la peste 100 de metri sub pamant in salina Turda (unplugged pe insula de sare si electric in amfiteatru, peste o ora si jumatate de muzica) plus un documentar despre salina prezentat de Marius Florea Vizante, un making-of, o galerie foto, comentariul audio al trupei si alte surprize (aproape jumatate de ora de materiale bonus). Invitatul special al celor de la byron a fost Nicu Alifantis, iar in concert a fost interpretata si o piesa noua, care va aparea pe urmatorul disc de studio: Running in Circles.

                                Puteti urmari un preview al DVD-ului aici: http://youtu.be/I-qAzakseuc

 

Live Underground este produs in parteneriat cu Empire Video Production si cu participarea HBO Romania, iar din aceasta vara va fi primul concert romanesc disponibil si in format Blu-ray (editie limitata), pentru o calitate impecabila a sunetului si a imaginii.

 

Asadar la Iasi, pe 19 mai, va fi doza dubla de Underground si doza dubla de byron: incepand cu ora 19:00 meet & greet in Carturesti Iulius Mall, iar de la ora 21:00 un super concert live in Underground Pub! A doua zi, pe 20 mai la Piatra Neamt, va asteptam de la ora 21 la Tequila Bowling. Veti auzi cateva din piesele noi byron si veti vedea formatia la lucru intr-o noua componenta. Informatii si rezervari la telefon 0372 723 200. byron: Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut Costin Oprea – chitara electrica 6fingers – clape, chitara acustica, voce Laszlo Demeter – bass Dan Georgescu – tobe

http://www.byronmusic.ro

http://www.facebook.com/byronmusic

http://twitter.com/byronmusic

http://youtube.com/byronvideos

http://tinyurl.com/download-byron

 

Despre Byron Management

byron management este compania care se ocupa de managementul si impresariatul trupei de muzica byron.
byron:
Site – http://byronmusic.ro
Facebook – http://facebook.com/byronmusic
Twitter – http://twitter.com/byronmusic
Youtube – http://youtube.com/byronvideos
download – http://tinyurl.com/download-byron