Trupa byron a lansat oficial videoclipul celei mai noi piese, Road Trip

BUCURESTI - 19 iulie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Road Trip este titlul celei mai noi piese byron , care va fi inclusa pe urmatorul album al trupei. Videoclipul acesteia, filmat in cadrul turneului national de promovare a DVD-ului Live Underground , a avut premiera exclusiv online la inceputul saptamanii pe aproape 100 de bloguri romanesti, in urma unei campanii desfasurate in parteneriat cu site-ul Blogal Initiative. Clipul a fost produs si editat de Laszlo Demeter, basistul byron, care este de asemenea si artist vizual. Acesta este un veritabil “film de calatorie” pentru formatie, fiind infatisate atat imagini din concerte cat si secvente de pe drum si “behind the scenes”.

Trupa byron a lansat oficial videoclipul celei mai noi piese, Road Trip

Videoclipul poate fi urmarit la acest link: http://www.youtube.com/watch?v=fKEXYFEYsGU

 

Road Trip este primul single byron disponibil in mai multe variante – pe langa piesa originala mai exista o varianta in limba romana si un remix, acestea urmand a fi lansate in viitorul apropiat. Pentru moment, piesa Cu capul in nori – varianta Road Trip in limba romana – poate fi ascultata in sectiunea Exclusive a aplicatiei mobile byron pentru smartphone-uri Android. Aplicatia mobila poate fi descarcata de la adresa http://byronmusic.ro/mobile.

 

Piesa Road Trip a fost compusa de catre solistul Dan Byron in luna februarie, in cadrul unui challenge international pentru compozitori. Participantii la competitia anuala se angajeaza sa compuna si sa inregistreze un album muzical de 10 piese in doar 28 de zile, iar Dan a finalizat cu succes provocarea din acest an. Mai multe piese compuse cu acea ocazie vor ajunge pe urmatorul album de studio, care va marca revenirea la compozitii proprii in limba engleza. Inregistrarile pentru noul album vor incepe in aceasta vara, iar lansarea va avea loc cel mai probabil primavara viitoare.

 

In aceasta vara, trupa byron va avea aparitii live la malul marii in cadrul festivalurilor Stufstock (Vama Veche, 27 iulie) si Ursus Evolution (Mamaia, 10 august). De asemenea, concertul Live Underground in Salina Turda va fi difuzat de HBO Romania pe 5 august (ora 07:20 AM) si pe 15 august (ora 17:20 PM).

 

byron:

 

Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut

Costin Oprea – chitara electrica

6fingers – clape, chitara acustica, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe

 

Website: http://byronmusic.ro

Facebook: http://facebook.com/byronmusic

Twitter: http://twitter.com/byronmusic

Youtube: http://youtube.com/byronvideos

 

Numele trupei byron este scris intentionat cu litera mica :)

 

 

Despre Byron Management

byron management este compania care se ocupa de managementul si impresariatul trupei de muzica byron.
byron:
Site – http://byronmusic.ro
Facebook – http://facebook.com/byronmusic
Twitter – http://twitter.com/byronmusic
Youtube – http://youtube.com/byronvideos
download – http://tinyurl.com/download-byron