Trupa byron canta acustic vineri, 31 iunie, incepand cu orele 20:00 pe terasa clubului Fabrica

Locul desfasurarii: Club Fabrica

Organizator: Byron Management

Trupa byron canta acustic vineri, 31 iulie 2009, ora 20:00 la Clubul Fabrica (Str. 11 iunie nr. 50), locul de intalnire al celor mai pretentiosi consumatori de muzica.

Dan Byron la voce si colegii sai, Costin Oprea la chitara, 6fingers de asemenea la chitara de aceasta data, Cristi Matesan la tobe si Vlady Sateanu la bas acustic sunt trupa byron, cunoscuta si apreciata pentru albumul Forbidden Drama, unul dintre cele mai de succes albume de debut ale anului trecut, si pentru Acoustic Drama, primul DVD live unplugged din Romania.

Asa cum v-au obisnuit vor avea si un invitat special, si anume Marcel Moldovan - un tobosar de exceptie, unul din leaderii generatiei lui.

Dupa cele peste 80 de concerte sustinute in 2008, care includ toate festivalurile importante din tara, trupa byron va asteapta pe terasa clubului Fabrica, vineri, 31 iulie ora 20:00.

Codrut Dumitrescu
Tel: 0740 30 53 59

Despre BYRON MANAGEMENT S.R.L.

byron management este compania care se ocupa de managementul si impresariatul trupei de muzica byron. byron: Site – http://byronmusic.ro Facebook – http://facebook.com/byronmusic Twitter – http://twitter.com/byronmusic Youtube – http://youtube.com/byronvideos download – http://tinyurl.com/download-byron

Participare: Intrare libera