Trupa byron lanseaza seria de concerte Impromptu la Clubul Taranului

BUCURESTI - 17 septembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Din capitolul “idei crete marca byron”, va prezentam un nou format de concert live pus la cale de baieti – byron Impromptu la Clubul Taranului , cu doua ore de improvizatie , rasete, incurcat si descurcat note muzicale. byron Impromptu este orice altceva decat un concert obisnuit byron. Nu va exista un playlist, nu vor exista piese repetate in avans, totul se va intampla direct pe scena. Va fi ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu explorari muzicale live, glume, nebunii si giumbuslucuri. Nu numai ca veti putea auzi variante inedite, incropite pe loc, ale unor piese cunoscute, dar exista sansa, de ce nu, sa asistati chiar la compunerea unor piese viitoare ale trupei. Primul concert byron Impromptu va avea loc marti seara, pe 25 septembrie , iar acestea se vor repeta din doua in doua saptamani la Clubul Taranului din Bucuresti.

Trupa byron lanseaza seria de concerte Impromptu la Clubul Taranului

Daca vi s-a acrit de mutrele lor, byron vor aduce din cand in cand si cate un invitat special care se va alatura experientei nerepetate si neplanificate de pe scena. V-am zice “haideti sa vedeti ce v-au mai pregatit cei de la byron”, dar tocmai asta e, ca nu va fi absolut nimic pregatit in avans byron vor aparea pe scena total descoperiti si vor refuza cu incapatanare sa cante orice v-ati astepta sa auziti intr-un concert al lor. Muzica nu va fi doar interpretata live, ci si compusa astfel, iar la final membrii trupei vor fi tot atat de surprinsi de ce a iesit ca si publicul.

 

Primul concert din seria byron Impromptu va avea loc pe 25 septembrie, incepand cu ora 20:00, la Clubul Taranului din Bucuresti (bd. Kisseleff nr. 3, intrarea Monetariei). Pretul unui bilet va fi de 30 lei.

 

byron:

Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut

Costin Oprea – chitara electrica

6fingers – clape, chitara acustica, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe

 

Site oficial: http://byronmusic.ro

Facebook: http://facebook.com/byronmusic

Twitter: http://twitter.com/byronmusic

Youtube: http://youtube.com/byronvideos

 

 

Despre Byron Management

byron management este compania care se ocupa de managementul si impresariatul trupei de muzica byron.
byron:
Site – http://byronmusic.ro
Facebook – http://facebook.com/byronmusic
Twitter – http://twitter.com/byronmusic
Youtube – http://youtube.com/byronvideos
download – http://tinyurl.com/download-byron