Trupa byron si ceainariile Carturesti te invita la “byron Infusion – Live Overground”

Locul desfasurarii: Carturesti Veona

Organizator: byron management

Trupa byron si ceainariile Carturesti te invita la “byron Infusion – Live Overground”

“Cand am lansat Perfectul, anul trecut, am fost invitati de catre cei de la Carturesti sa sustinem si niste scurte seturi unplugged in ceainariile din cateva orase, inaintea concertelor propriu-zise. A iesit foarte fain si a fost o experienta foarte placuta per total, cumva mai intima si mai deschisa decat o conferinta de presa propriu-zisa sau ceva de genul asta. Anul asta, cu Live Underground , am zis sa ducem ideea mai departe, asa ca va invitam pe toti la un ceai si-o vorba inainte de concertele din turneu.”

 

Evenimentele byron Infusion – Live Overground vor avea loc in urmatoarele orase:

 

2 mai, Bucuresti, Carturesti Verona, ora 17:00 (cu o zi inainte de concertul de lansare din The Silver Church )

11 mai, Constanta, Carturesti City Park Mall, ora 19:00 19 mai, Iasi, Carturesti Iulius Mall, ora 19:00

25 mai, Cluj-Napoca, Carturesti Iulius Mall, ora 19:00

8 iunie, Timisoara, Carturesti Iulius Mall, ora 19:00

9 iunie, Arad, Carturesti Atrium Center, ora 19:00

Invitatia la evenimentele byron Infusion este valabila pentru oricine doreste sa petreaca o dupa-amiaza la ceai alaturi de cei de la byron. Intrarea la evenimente este libera.

 

Pe 3 mai 2012, trupa byron va lansa DVD-ul Live Underground printr-un concert in clubul bucurestean The Silver Church. Materialul a fost filmat in salina Turda , la peste 100 de metri adancime, si contine 2 concerte (unplugged pe insula de sare de pe lacul subteran si electric in amfiteatrul din mina Rudolf), un documentar prezentat de Marius Florea Vizante, comentariile trupei, un making-of si multe alte surprize. Printre invitati s-au numarat Nicu Alifantis si Ioana Mantulescu, iar trupa a interpretat si o piesa noua, “Running in Circles”, ce va aparea pe urmatorul album de studio byron.

 

Promo lansare 3 mai: http://youtu.be/lxfTkQ4Res0

Trailer DVD: http://youtu.be/I-qAzakseuc

 

Website: http://www.byronmusic.ro Facebook: http://facebook.com/byronmusic Youtube: http://youtube.com/byronvideos

Despre BYRON MANAGEMENT S.R.L.

byron management este compania care se ocupa de managementul si impresariatul trupei de muzica byron. byron: Site – http://byronmusic.ro Facebook – http://facebook.com/byronmusic Twitter – http://twitter.com/byronmusic Youtube – http://youtube.com/byronvideos download – http://tinyurl.com/download-byron

Confirmare pana la data: 2 mai 2012

Participare: Intrare libera