101 magazine DEPOZITUL DE CALCULATOARE

BUCURESTI - 30 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Vineri 27.06.2008 C.N.D.P.I. Romsoft S.A. a deschis un nou magazin DEPOZITUL DE CALCULATOARE în Sibiu, pe strada Turnului nr. 5, al doilea în acest oraş şi al treilea în judeţ, alături de cel din Mediaş.

Prin inaugurarea celui de-al doilea magazin din Sibiu, reţeaua DEPOZITUL DE CALCULATOARE depăşeşte cu succes suma de 100 de puncte de lucru deschise în doar 7 ani, începând cu septembrie 2001.
Numărul magazinelor DEPOZITUL DE CALCULATOARE creşte într-un ritm alert, care, menţinut, va depăşi până şi aşteptările conducerii Romsoft, care preconiza până acum 115 magazine inaugurate până la jumătatea lui 2009.
Nu vă mai prezentăm cifre, previziuni sau grafice de dezvoltare îmbrăcate în cuvinte festive. De acum, faptele vor vorbi de la sine şi ne vor recomanda dincolo de discurs ca pe un lider al pieţei retailului IT din România cu o poziţie de necontestat şi un brand recunoscut pe plan internaţional.

Despre C.N.D.P.I. Romsoft S.A.

Lanţul de magazine DEPOZITUL DE CALCULATOARE oferă soluţii IT complete ce acoperă atât zonele entry-level şi middle range, cât şi zona high end la preţuri accesibile „de depozit”, servicii de calitate garantată şi formule de finanţare prin rate.
Iulia Zveghinţev
Specialist PR
0747 068 504
iulia.zve@romsoft.ro