105 magazine DEPOZITUL DE CALCULATOARE

BUCURESTI - 1 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

La început de toamnă şi în pragul unui nou sezon IT, C.N.D.P.I. Romsoft S.A. face bilanţul activităţii din ultimele două luni: alte 4 noi magazine DEPOZITUL DE CALCULATOARE deschise în oraşele Odorheiu Secuiesc, Caransebeş, Târgu-Mureş şi Rădăuţi, în total 105 magazine în întreaga ţară.

Înfiinţată în septembrie 2001, reţeaua DEPOZITUL DE CALCULATOARE a ajuns în decursul a 7 ani la 105 magazine la nivel naţional, continuând să se extindă în oraşele cu peste 20.000 de locuitori. Potrivit conducerii Romsoft, până la jumătatea anului 2009 vor fi inaugurate 120 magazine.
Cu stocurile refăcute, multe noutăţi şi surprize atât pentru juniori, cât şi în segmentul high-end pentru pasionaţi şi profesionişti, cu soluţii flexibile de finanţare, dar mai ales cu preţuri mai mici decât la hipermarket, magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE dau startul cumpărăturilor în aceasta toamnă.

Despre C.N.D.P.I. Romsoft S.A.

Recunoscut pe plan intern şi international prin numeroasele certificări de prestigiu acordate de cei mai importanţi jucători din industrie (Intel Channel Partner Premium Member, Microsoft Small Business Specialist, Microsoft Gold Certified Partner, Microsoft Direct OEM pentru sistemele de operare Microsoft), C.N.D.P.I. Romsoft S.A. - deţinătorul brandului DEPOZITUL DE CALCULATOARE - oferă soluţii IT complete ce acoperă atât zonele entry-level şi middle range, cât şi zona high end la preţuri accesibile „de depozit”, servicii de calitate garantată şi formule de finanţare prin rate.
Iulia Zveghinţev
Specialist PR

0747 068 504

iulia.zve@romsoft.ro