Depozitul de Calculatoare continua extinderea!

BUCURESTI - 15 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Datorita expansiunii cu pasi repezi a afacerii DC, va anuntam lansarea pe piata al celui mai recent magazin situat in Soseaua Pantelimon, nr.72, Bucuresti.

Aici veti avea posibilitatea de a descoperi intregul portofoliu de produse IT&C de la producatori de marca precum: Microsoft, Intel, AMD, Asus, Trendnet, Genius, HP, Epson, Canon, s.a.m.d.
In plus, toti clientii se pot bucura de consiliere si configurare software si hardware pentru aplicatii, conform cu specificatiile cerute de ei.
Plaja larga de produse si servicii, si nu in ultimul rand, nivelul inalt de calificare al personalului, vor face din magazinul DC Pantelimon un reper al domeniului IT & C din Bucuresti.
In acest mod, Depozitul De Calculatoare continua cultura caracteristica brand-ului, aceea de a fi cat mai aproape de asteptarile clientilor prin preturi cat mai atractive-'de depozit'-, printr-o gama cat mai variata de produse, precum si prin posibilitatea de cumparare in rate fara avans.

Despre C.N.D.P.I. ROMSOFT S.A

Daca in anul 2006, Depozitul de calculatoare continua extinderea afacerii in tara si in capitala prin inaugurarea unor noi locatii, anul acesta s-a optat mai intai pentru consolidarea prezentei locale prin aparitia unor magazine proprii in cartierele Rahova si Vitan.
În momentul de fata, lanţul de retail era alcătuit din 66 magazine, dintre care 13 sunt capitala, restul acoperind orasele importante din ţară.
Conform strategiei DC, in continuare, se acorda o importanta deosebita extinderii nationale, ca atare se pregatesc noi locatii surpriza pentru clienti.

Fiti cu ochii pe noi!!!

C.N.D.P.I. Romsoft- Depozitul de Calculatoare
Splaiul Independentei, nr.319,sector 6, Bucuresti
Tel: 021 319 06 26
Fax: 021 311 17 20
office@romsoft.ro