Aplicatii ale Testului Proiectiv Rorschach - Sistemul Comprehensiv Exner (nivelul 2)

BUCURESTI - 9 mai 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CPAP - CENTRUL DE PSIHOLOGIE DE ACTIUNE SI PSIHOTERAPIE in colaborare cu SPA - AMERICAN SOCIETY FOR PERSONNALITY ASSESSMENT organizeaza in perioada 13-15 iulie 2007 workshop-ul cu tema:
'Aplicatii ale Testului Proiectiv Roschach - Sistemul Comprehensiv Exner (nivelul 2)'

Testul Proiectiv Rorschach sau Testul Petelor de Cerneala, asa cum mai este el cunoscut, este cu siguranta cel mai studiat si mai controversat intrument din practica psihodiagnostica. Aparut pentru prima oara in 1921, in celebra monografie 'Psychodiagnostic' al lui Hermann Rorschach, testul a cunoscut de-a lungul timpului numeroase modificari si a aparut in diverse variante.
Workshop-ul propune o aprofundare a acestui instrument de lucru cu ajutorul Sistemului Comprehensiv Exner. Aceasta metoda introduce pentru prima data baza statistica, asigurand fidelitatea si validitatea testului. Ca urmare, aplicatiile Rorschach au depasit cadrul clinic initiat de inventatorul testului, ajungand in locuri variate: organizational, juridic, scolar, orientare vocationala etc.
Evenimentul se adreseaza psihologilor si celor care lucreaza in domeniul resurselor umane.
In vederea organizarii acestui workshop, CPAP a creat grupe de lucru in Testul Rorschach in Bucuresti, Brasov, Braila, Craiova, Timisoara.

Despre C.P.A.P.- Centrul de Psihologie de Actiune si Psihoterapie

Workshop-ul face parte din Rorschach Training Program aprobat de Asociatia Americana a Psihologilor si va fi sustinut de Barry Ritzler, doctor in psihologie clinica, profesor in cadrul Universitatii Long Island din New York, membru al SPA
Numarul de locuri disponibile este 14.
Perioada: 13-15 iulie 2007
Durata: 40 ore
Cost: 350 $
Locatie: Bucuresti
Persoana de contact: Psiholog Cristina Calarasanu
021 317 40 43 / 0729 752 145


centrupsihologie@gmail.com