15 000 de utilizatori toateBlogurile.ro

BUCURESTI - 28 februarie 2012

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Internet

toateBlogurile.ro , portalul blogosferei românești, crește constant și a reușit să adune mai mult de 15.000 de utilizatori înscriși.

Imagine toateBlogurile.ro

Imagine toateBlogurile.ro

Fie ca sunt bloggeri ce aleg să-și promoveze conținutul blogurilor proprii, fie că sunt doar cititori de bloguri sau profesioniști media ce utilizează platforma pentru a putea monitoriza blogosfera , utilizatorii și vizitatorii toateBlogurile.ro beneficiază de o gama variată de instrumente New Media.

 

În cifre simple, tB.ro înseamnă mai mult de 80.000 de vizitatori unici, peste 120.000 de vizite și aproximativ 330.000 de afișări în fiecare lună.

Te mai anunțăm și că tB.ro a devenit platforma de hosting gratuit de bloguri cu cea mai scurtă extensie de domeniu din România. Îți poți face un blog (nume.tb.ro), pe populara platforma Wordpress, beneficiind de foarte multe plug-in-uri, teme noi și foarte variate, asistență și facilități în funcție de necesitățile pe care le ai.

 

Numărul de utilizatori, dar și traficul generat de către vizitatorii platformei fac din toateBlogurile.ro primul și cel mai mare social network dedicat blogosferei românești.

”Credem cu tărie că spațiul în care blogurile și bloggerii se regăsesc, într-un număr cât mai mare și uniți printr-o serie de valori care țin de decență, bun simț și responsabilitate  poate să fie o bună unealtă pentru cititorii de bloguri, dar și un cîștig pentru bloggeri și blogosfera. O blogosferă unită și responsabilă poate să facă diferența, poate să atragă atenția și poate să genereze manifestări și conținut de calitate.” – Victor Cătălin, Project Manager toateBlogurile.ro

Despre C3 DIMENSION CONCEPT srl

Incepand din 2009, C3Dimension Concept dezvolta proiectul tB.ro. Acesta este cel mai mare portal dedicat blogosferei româneşti. 15 000 de bloggeri şi cititori sunt deja membri ai portalului iar numărul acestora creşte din ce în ce mai repede. Este un spaţiu unde fiecare blogger este important, nu există bloggeri mari sau bloggeri mici, exista doar bloggeri care vor să se exprime, oameni cu personalităţi unice şi foarte interesante - la fel ca şi blogurile lor.