Cabinetul de Avocat “Olac Diana-Iulia” a lansat in 15.11.2010 Voucher-ul de Dreptul Familiei

BUCURESTI - 16 noiembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

Voucher-ul reprezinta o aparitie unica pe piata juridica romaneasca de profil si se adreseaza celor care doresc sa ajute o persoana draga, un prieten apropiat, un coleg de serviciu sau pur si simplu un cunoscut sa beneficieze de o consultanta juridica de specialitate, cu o durata de 50 de minute, sustinuta de catre un avocat specializat in litigii si consultanta de Dreptul Familiei – doamna avocat Diana-Iulia Olac – fara niciun fel de costuri sau alte obligatii pentru acestia. Voucher-ul de consultanta juridica are un cost pentru cumparator de 100 lei si este valabil pentru toate problemele de Dreptul Familiei, printre care: divort, incredintare/reincredintare minor, partaj judiciar, pensie de intretinere, program de vizita, s.a.m.d.

Cabinet de Avocat

Cabinet de Avocat "Olac Diana-Iulia"

 Pentru ca oamenii doresc sa se ajute intre ei in momentele dificile si tensionate cauzate de problemele de familie, lansarea Voucher-ului de Dreptul Familiei a fost un pas firesc pentru noi. 

Av. Diana-Iulia Olac

Voucher-ul de Dreptul Familiei este destinat a fi oferit, indiferent de ocazie. Din acest motiv, Voucher-ul are o prezentare eleganta – este imprimat cu un design special conceput si este securizat cu timbrul sec al Cabinetului.

Toti posesorii Vocuher-ului vor beneficia gratuit de programarea cu prioritate a consultantelor, de o evaluare profesionista a cazului prezentat, de informatii juridice de actualitate si cu directa aplicabilitate situatiei in care se regasesc, precum si de variante multiple de solutionare a problemelor prezentate.

“In ultimii ani, sistemul  legislativ autohton s-a dovedit a fi haotic si greu de inteles pentru cetateni, astfel incat posibilitatile lor de a-si solutiona problemele de ordin juridic au fost puternic limitate. Aceste dificultati s-au simtit cu-atat mai acut in domeniul Dreptului Familiei, unde consumul emotional al oamenilor este foarte ridicat, iar deciziile instantei au impact deosebit. In acest context, unul dintre obiectivele fundamentale ale Cabinetului nostru a fost dezvoltarea unor solutii juridice moderne, accesibile si cu un grad mare de utilitate practica. Pe de alta parte, din experienta noastra a reiesit dorinta oamenilor de a se ajuta intre ei, mai ales in momentele tensionate generate de problemele de familie. In aceasta linie de gandire, lansarea Voucher-ului de Dreptul Familiei a fost un pas firesc pentru Cabinetul nostru”, ne-a declarat doamna avocat Diana-Iulia Olac, titularul Cabinetului cu acelasi nume.

Pentru a intra in posesia Voucher-ului de Dreptul Familiei, cei interesati pot sa-l comande on-line pe site-ul Cabinetului sau prin telefon la 0722 234 576. Livrarea se poate face prin curier rapid in 3 zile de la confirmarea platii sau prin ridicare de la sediul Cabinetului.

Mai multe informatii despre Vocuher se gasesc pe site-ul Cabinetului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cabinet-de-avocat-olac-diana-iulia/cabinetul-de-avocat-olac-diana-iulia-a-lansat-in-15-11-2010-voucher-ul-de-dreptul-familiei